Microdosing Mushrooms Journal


Dag 1. 

vrijdag 28 januari 2022

 

Daar zit ik dan aan mijn keukentafel. )7.10 uur in de ochtend. Naast mij staat een glas water en een capsule met microdosering mushrooms. Belangrijk bij micrododing is om een journal bij te houden. Je mag er in principe niks van voelen. Voordat je begint aan de dosering is het belangrijk dat je een bewuste intentie zet. Mijn intentie is als volgt.

 

Na dik 2 jaar niet of amper gewerkt te hebben, ben ik in mezelf gekeerd en heb ik stukken mogen aankijken en opruimen die mij in de weg zaten en al lang niet meer diende. Healing noemen ze dit. Met als grote afsluiter heb ik een cyclus van 3 maanden Kambo gedaan. Iets waar ik zeker veel baat bij heb gehad. De volgende stap is microdosing. Aangezien ik een nieuwe fulltime baan heb in de koffie branche met veel taken en nieuwe mensen die ik ga leren kennen wil ik zo open en ontvankelijk mogelijk zijn. full focus voor het werk hebben, creatief zijn, en alles zo puur mogelijk in mij op nemen. Naast al mijn werkzaamheden wil ik creeeren, vriendschappen, mijn website vol gooien met allemaal leuke dingen, sporten,  en toch ook wel eens die man in mijn bed die ook wel eens een weekendje weg wil met mij. of anders gezegd, mijn liefde delen met een hele leuke man! 

 

Druk maar te doen! En daar gaat dit medicijn in microdosis mij in ondersteunen. Dat is mijn intentie. 

 

Het is nu inmiddels 07.22 uur ik ga mijn eerste dosis innemen. 

 

Ik moet zeggen dat ik er niks van heb gemerkt de hel dag. Misschien een heel klein beetje een soort kader om mijn hoofd wat mij eigenijk juist heel gegrond hield.  Verder heb ik gewoon geluncht met een vriendin, vrienden te eten gehad, mee geholpen aan een website. Ik was heel relaxed. Niet gehaast. zelfs het artikel van mijn eigen website heb ik 3 dagen over gedaan. Normaliter zou ik het gelijk op mijn gebiste willen knallen maar nu had ik er geen haast mee en wilde ik het doordacht goed beschrijven. Dus hierdoor merk ik wel dat er iets veranderd is bij mij. Of dat door de Kambo komt van afgelopen week of door deze microdosering dat weet ik niet. 

 

Ook ben ik even goed boos geworden op Jaidy. Ze had haar eten weer niet opgegeten en weggemoffeld achter het gordijn. in het verleden deed ik daar heel mild over maar nu werd ik echt even heel boos. Ik stond in mijn kracht, was niet de lieve mama. Ook dit is wel eens nodig. Het is niet leuk, dat niet. Maar soms wel even nodig om grenzen aan te geven.

 

Verder heerlijk genoten van een strandwandeling. Slecht gegeten wat ik merk aan mijn darmen. Eigen schuld!

 

Dag 4.

maandag 30 januari

 

Vandaag begint mijn alter eerste 40 urige werkweek. Ik vind het best spannend! Zojuist lekker vroeg opgestaan en een microdosering genomen. Mijn intentie is nog steeds hetzelfde. Maar ik hoop dat ik vandaag in een goeie flow kom dat ik gewoon alles mag vragen over mijn werkzaamheden zonder het gevoel te hebben te veel te zijn. Ik moet het immers toch allemaal leren. Ik start deze ochtend rustig op met een kopje thee en gekookt eitje. Ga zo nog even wat rek oefeningen doen op mijn matje en dan langzaamaan richting the office :-)

 

Wish me luck today!