Level41

She is back! 


Dat ik op en neer ga dat weten de meeste mensen inmiddels wel. Ik ben een weegschaal dat is wel duidelijk! Een paar maanden geleden was ik wel klaar met Level40 en gooide ik mijn website tot verdriet van velen uit de lucht. De druk om iets te moeten schrijven terwijl ik zelf zo zoekende was gaf mij geen inspiratie en voldoening, en voelde het meer als een last.

 

Nu denk ik daar weer heel anders over en heb ik zoveel meegemaakt en zoveel inspiratie opgedaan dat ik niet anders meer kon dan dit platform weer open te gooien. 

 

Ik ben nou eenmaal niet consistent. En dat zal ik ook nooit zijn. De ene dag wil in naar links en de andere dag naar rechts en de volgende dag pak ik de hele rotonde. Who cares! Het is mijn pad. Ik bepaal de richting, ik zit weer aan het roer. En voor nu staat de wind weer volop in mijn rug en heb ik onwijs veel zin om van alles met jullie te delen. 

 

Linda is back! Met Level41 Woohooooo!!!

 

Geen kvk (dat is gewoon niks voor mij een eigen onderneming) gewoon lekker creatief, noem het een hobby of een roeping. Ik denk vooral dat laatste. 

 

XoXo Lin

 

 


Level41  Liefdevol leven


Pas op! Er kunnen levens veranderende tips in mijn artikelen staan. 

Lezen op eigen risico!