Sauna Tips!

Sauna's Corona Proof

Je zou op dit moment misschien niet zo snel kiezen voor een dagje wellness vanwege Corona. Maar... Hier dan mijn eerste tip, GA!! Ze laten nu maar een beperkt aantal mensen toe in de sauna's. De ideale gelegenheid om nu echt even een dagje te ontspannen.

 

Onlangs heb ik samen met mijn BFF Spa Zuiver in Amsterdam bezocht. We waren lekker op tijd, en het leek alsof wij het hele complex voor ons zelf hadden geboekt. Nog nooit hebben wij zo een lekker dagje sauna ervaren. Wat een oase van rust! 

 

Er zijn verschillende veiling sites die leuke kortingen aanbieden op de entree van een sauna of een behandeling bij jou in de buurt.

Kijk bijvoorbeeld even op de site van sauna deals  of Groupon voor een leuke aanbieding. Of google een sauna naar keuze /acties. Er is altijd wel een leuke aanbieding te vinden.

 

Voordat jij al in de auto zit richting die sauna. Hier nog wat handige tips voor jou op een rij om in je tas te stoppen.

 

  • Badjas
  • Bad slippers
  • Dikke sokken voor als je even wat gaat eten of lekker gaat relaxen op een lounge.
  • Handdoeken TIP: Neem 3 handdoeken mee. Twee voor in de sauna. En een schone voor als je op het einde doucht voordat je naar huis gaat. Twee kleffe natte handdoeken zijn dan echt niet fijn.
  • Boek of wat tijdschriften
  • Gezicht crème. Je gezicht trekt meestal een beetje na een sauna sessie. Als je dan even gaat loungen is het heerlijk als je je gezicht kan insmeren.

 

Mocht je een dagje naar Spa Zuiver gaan en je lust oesters, bestel ze! Ze zijn heerlijk!

 

Heb jij nog handige tips en wat is jouw favoriete sauna? Laat het me weten in de comments!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.