Dat is wel voor de poes!

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 22:00

Dan sta je onder de douche, kijkt naar beneden en ziet een bosje schaamhaar zitten. in gedachten trek je onbewust je schouders omhoog en denkt waarom scheren? Ik ben super single heb 0,0 sex en dan zou ik wel dagen last hebben van een geïrriteerde huid. Vervolgens ga je eraan krabben ( ook niet heel charmant) en zit je hele kruis onder de rode bultjes.

Meeehhh! Laat maar lekker staan meid!

 

Soms heb je van die openhartige gesprekken met de andere sekse over je geslachtsdeel, ja toch? jij niet?? Nou ik dus wel.

 

Het begon zo...

Op de tv is een nieuw programma met naakte mensen. Er was een jonge dame die zich niet geschoren had en een vrouw die dat wel had gedaan. Om het zo eens naast elkaar te zien bracht een heel ander inzicht. Ik vond dat bosje eigenlijk wel mooi staan. Met die gedachte nog in mijn hoofd sprak ik een vriend. Wat vind jij? Kaal of haar? Niet kaal! Was het antwoord en een plukje vind ik wel leuk was de reactie daarna. Hmmm een plukje is ook wel een gedoe. Dat hele scheren is een gedoe vertelde ik hem. Ik heb een vriendin met een eigen ontharingssalon zei hij... We werden aan elkaar gelinkt en hebben maar gelijk doorgepakt om een afspraak te maken.

 

Jasmin Fara 

Wat een leuke enthousiaste meid was mijn eerste indruk meteen aan de telefoon. Ik was benieuwd naar onze ontmoeting. Hoe lief dat ze mij al stond op te wachten in de deur opening van het kolossale pand aan de Singel 250 in Amsterdam! Wauw wat een prachtige entree!

Jasmin is o.a. ontharing specialist en sinds kort haar eigen praktijk begonnen in hartje Amsterdam. Zelf kampte zij met huidproblemen en is een zoektocht begonnen naar een gezondere methode om dit tegen te gaan. Alle crémetjes en antibiotica die op de langere termijn niet mochten baten deed ze van de hand. Ze kwam op lichttherapie terecht en was zo verbaasd over de werking hiervan dat ze besloot zich om te scholen en haar eigen praktijk is begonnen. Dit om mensen die net als haar met huidproblemen kampen te helpen op een natuurlijkere manier dan medicatiemiddelen.  

 

De intake

We liepen door naar boven waar ze een mooie sfeervolle ruimte heeft waarin haar praktijk is gevestigd.

Ze steekt gelijk van wal met koffie of thee neemt mijn jas aan en begint de intake. 

Wat formaliteiten werden ingevuld waarna ik mocht plaatsnemen op de bank voor een proef behandeling. Ietwat teleurgesteld keek ze naar mijn benen. Wat weinig haar! Heb je ook last van bloedvaatjes vroeg Jasmin aan mij. Nee? antwoorde ik, volgens mij niet.

Ze speurde mijn benen af alsof het haar zielsmissie was.

Ze vond iets niet geheel noemenswaardig maar ze wil het toch meenemen in de behandeling. Kijken wat het doet, zei met een sprankeling.

"Voor de gelegenheid had ik mijn Brazilian slip aangetrokken"

 

Mijn "probleem" gebiedje was aan de beurt. Voor de gelegenheid had ik mijn Brazilian slip aangetrokken. Lekker hoog in de lies kon ze er makkelijker bij was mijn insteek en hebben we gelijk een goeie haargrens.  Het is niet veel, maar hoe vaker je het scheert hoe meer haren en terug komen dus ja na verloop van tijd ga je het wel meer zien natuurlijk zeker als je hormonen straks op ho gaan slaan in de overgangfase. Duurt nog effe hoor voor mij ;-) hoop ik.

 

Proefbehandeling

Omdat het een proefbehandeling betreft doet ze maar even een klein plekje behandelen, dit om te kijken hoe de huid op de behandeling reageert. Nadat ze de haartjes heeft weggeschoren smeert ze er wat gel op om vervolgens aan de slag te gaan met het laser apparaat. Ter bescherming van onze ogen doen we allebei een hele coole bril op en de show kan beginnen. Eerst maakt ze de behandelende plek koud om vervolgens de laser eroverheen te halen. Het was pijnloos, ik heb echt amper wat gevoeld en voor ik het wist was het al klaar. 

 

Nazorg

We spreken af om de volgende dag even contact met elkaar te hebben om te vertellen of er enige reactie is geweest op deze behandeling, Vanuit daar gaan we verder... 

 

De volgende dag geen enkele reactie, alles voelt fijn en prettig. De behandeling kan gestart worden en plannen in voor volgende week. Spannond!

 

Wordt vervolgd!

 

Wil jij alvast meer weten over Jasmin Fara, check dan hier haar website of volg haar op Instagram of boek direct een proefbehandeling.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.