Bij Viv op de bank

Gepubliceerd op 28 januari 2021 om 15:00

De liefde!

Het leukste en tegelijkertijd het lastigste onderwerp wat er bestaat. Althans, de mens maakt het lastig, want liefde is niet lastig, liefde is alles behalve lastig. De liefde heeft namelijk geen voorwaarden of grenzen. De liefde is er altijd en overal. Gaandeweg maken juist wij onszelf steeds minder ontvankelijk voor die oh zo mooie liefde...

 

Het toeval

We zitten oneindig te staren naar ons telefoonscherm en daardoor wordt het steeds moeilijker om de liefde aan het toeval over te laten... We zien niet meer wie er op straat aan je voorbij loopt, tegenover je zit in de bus of wie er werkt in dat ene leuke bloemenwinkeltje omdat je de tulpen voor jouw moeder online hebt besteld. Die online wereld waarin jij zelf bepaalt wie je wil zien én, wat je laat zien. Je sterkste en je zwakste punten kunnen zo hier jouw allergrootste vijand worden...

 

"I am on a break! No more hunting!"

 

Na vier jaar swipen heb ik de handdoek in de ring gegooid. Met de kennis dat het voor sommige mensen echt wel heel succesvol is, ben ik het helemaal zat om door al die vreselijke foto's heen te worstelen. 

Een blauwe maandag heb ik geprobeerd om een dating programma te ontwikkelen, zo ver gaat mijn interesse voor de liefde en de mogelijkheid dat het ook anders kan. De hashtags die ik gebruikte leverde mij nieuwe connecties op via Instagram en zo ook mijn connectie met Viv.

 

 

Viv

Ik klikte op haar account en ik was gelijk fan! Haar enthousiasme, haar stem en haar unieke insteek om vrijgezellen te "promoten" ik vond het gelijk he-le-maal té gek! Ze propt haar tweezitsbank in de auto, rijdt naar een vrijgezel, spreekt af op diens favoriete locatie en vervolgens neemt Viv een interview af. Deze video plaatst zij op haar website en haar Instagram. Op deze manier hoopt zij een leuke match te vinden voor haar vrijgezel. Super toch! En ze doet het leuk! Ik vond het zelfs zo leuk dat ik mijn eigen dating programma aan de wilgen heb gehangen. 

 

Me myself and I

Viv en ik kregen contact, het is zo een leuke vrouw ik kreeg er helemaal positive vibes van. Het kwam niet in mij op om mezelf aan te melden, verre van zelfs. I am on a break! No more man hunting! Gewoon even alle focus op me, myself and I. Na wat boeken te hebben gelezen kwam ik wat dichter bij mezelf te staan en kreeg inzicht in de dingen die ik "fout "deed. Niet zo zeer deed ik iets fout, ik kwam er achter dat ik er helemaal niet voor open stond. Dat ik grenzen en voorwaarden had gesteld zoals ik al eerder benoemde. Ik was niet ontvankelijk voor de liefde...

 

"In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst"

 

Linda.nl

Ik kreeg een berichtje van Viv. Ze vertelde mij dat ze met een interview op Linda.nl komt. Wat leuk!!! Zie je wel! Als iets leuk is dan wordt dat vanzelf door de juiste kanalen opgepikt! En voor Viv was dat moment daar. Ik las het interview en werd weer enthousiast. Ik stuurde Viv een berichtje om haar te complimenteren met haar succes.

Als ik niet meer liefdesbang ben dan meld ik mij ook aan; grapte ik nog... Jaaaaaaaa leuk!!!! klonk het van de andere kant.

 

Quest

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken... Immers in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. En wat ik zei; liefde is overal en kan jou alleen bereiken als je er helemaal open voor staat. Met mijn bange hart en het volledige vertrouwen dat Viv daar wel raad mee weet, leg ik deze quest voor nu in haar handen.

 

Wordt vervolgd...

 


Wil jij meer weten over

"Bij Viv op de bank"

check dan haar Instagram

kijk op www.bijvivopdebank.nl 

wordt "vriend"van Viv!

Of nóg leuker meld je aan als vrijgezel

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Petra De bruin
een jaar geleden

Heel stoer!!! Durf ook nog niet, wie weet komt het nog....