Dateverhaal.nl

Gepubliceerd op 14 december 2020 om 20:30

Lieve lezers,

 

Mijn naam is Juul, nouja eigenlijk is dat niet helemaal waar. Juul is een pseudoniem waaronder ik schrijf op mijn site www.dateverhaal.nl. Omdat mijn verhalen soms nogal kwetsbaar en gevoelig zijn, schrijf ik liever onder een andere naam. Ik vind het dan ook heel stoer van Linda dat zij wel haar echte gezicht laat zien. Ik hoop dat ik dit op een dag ook aandurf, maar voor nu vind ik dat nog even te spannend.

 

Ik ben een nuchtere en vrolijke Rotterdamse van 31 lentes jong. Ik geniet volop van het leven. Ik houd van lekker eten, koffie en wijn. Ik heb een druk en heel leuk leven met veel lieve vriendinnen en familie om mij heen. Voor mijn werk ben ik veel op reis en ook privé ga ik graag naar het buitenland op vakantie.


In de afgelopen jaren, waarin ik vrijgezel was, heb ik behoorlijk wat dates gehad. Mijn vriendinnen vragen vaak naar mijn dates en ik vertel ze altijd met plezier over mijn date ervaringen. In geuren en kleuren komen alle details van de eerste afspraakjes voorbij. Ik heb veel grappige, leuke, bijzondere, gekke en vreselijke ik-wil-hier-weg dates meegemaakt. Hoe een date ook verloopt, het eindigt altijd in een mooi verhaal. Een mooi date verhaal.

 

Mensen vragen mij vaak wat het gekste is dat ik ooit heb meegemaakt. Ik denk dat dit het dateverhaal ‘Shit Happens’ is, waarbij ik iets heel bizars meemaakte. Zoek de blog maar eens op tussen mijn date verhalen op mijn site.

 

Ik vind het heel leuk om mijn date verhalen met jullie te delen en ik vind het heerlijk om ze op te schrijven. De positieve reacties die ik krijg, doen mij heel goed en het geeft mij weer motivatie om verder te schrijven. En natuurlijk verder te daten, want zonder nieuwe dates geen nieuwe verhalen. Graag neem ik je mee in mijn zoektocht naar de liefde. Ooit hoop ik natuurlijk een dateverhaal te schrijven met een happy end!

 

Liefs Juul

 

Check onderstaande button en volg Juul op Instagram. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.