Gênant (s)ex verhaal...

Gepubliceerd op 5 december 2020 om 10:45

"Een vriendin van een vriend van een of andere kennis van mij (ik dus gewoon) vertelde me toch een verháál!"

Just you and your....

Gaat het eindelijk helemaal lekker met je, het single zijn totaal omarmd. Geen liefdesverdrietjes meer, geen behoefte meer aan al die kansloze dating apps. Just you and your... Nou daar komen we nog op.

 

Het was de zomer van 2020

Ik had een tijdelijke dikke verkering. Zo snel dat het aan was ging het ook weer uit maar in de tussentijd hadden we het superleuk! In bed was het ook allemaal prima tussen ons en de behoefte om te sexperimenteren was aanwezig. Aangezien ik nog nooit een "speeltje" had gebruikt leek het mij leuk als verrassing om zo een ding aan te schaffen.  

Ik snap dat jullie nu graag de lange versie van dit stukje verhaal willen lezen maar dan moet ik je bij deze teleur stellen...  

 

Zo gezegd niet gedaan...

Wij hadden het leuk samen en dat ding kwam ook gezellig "joinen"... Hmmm... De trilfunctie had verschillende standen en het was allemaal een gedoetje! Beetje raar wel... Ik moest er aan wennen dat er ineens een extern iets aan te pas kwam.  Ik werd er helemaal niet goed van. Weg met dat ding! 

 

Ga thuis maar oefenen

De dag dat ik naar huis ging kreeg ik dat doosje mee met de opdracht het eerst thuis zelf uit te proberen voordat we er samen mee aan de slag zouden gaan....  Goed idee!

 

Zo ver is het er niet meer van gekomen want na een paar dagen was het uit tussen ons...

Een paar maanden later... 

 

Tril baby tril!!!

Ineens kwam ik het doosje weer tegen met mijn vibrator erin. We werden dit keer gelijk vrienden maar hij moest wel eerst even opgeladen worden. Na een half uurtje in de lader dacht ik er wel mee aan de slag te kunnen maar helaas.... Nog maar wat langer aan de lader dan maar... Maar na een paar uur, een nacht, 24 uur later... Nog steeds zo dood als een pier!

 

Ja wat ga je dan doen... Een klacht sturen naar Bol,com omdat je vibrator niet meer op laadt??? Maar met mijn inmiddels 40 jaar en een hoog libido liet ik mij niet weerhouden van deze schaamte en heb ik een klacht ingediend. Zo! 

 

 

Warme douche voor Bol.com!

Meine gute! Dat ging lekker vlot! Vanmorgen een klacht ingediend en morgen al weer een nieuwe in huis! Bol.com verdiend een warme douche! Wat hilarisch! Ik knal het op FB want er zullen vast meer vrouwen zijn die soortgelijke ervaring en misschien wel schaamte hebben om een klacht in te dienen voor dit soort producten.  Ik laat zien als ik het durf kan jij het ook! I got your back girls!!! 


Wat hilarisch maar o zo gênant!!!

 

Een dag later...

Een mailtje van Bol.com uw bezorger is onderweg! Yessss denk ik! Dat wordt feest straks en ik klap in mijn handjes van excitement! Ik lees nog even door en terwijl ik nog in mijn handjes klap gaat een aardschok door mij heen als ik zie dat het artikel afgeleverd wordt bij mijn EX!!!! KUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!! Ik heb het destijds bij hem laten afleveren. OMG!!! Ik sterf zeven doden en mijn hart bonkt uit mijn borstkast! Wat nu??? 

 

Ik bel eerst mijn vriendinnen via Facetime en mijn moeder ik moet dit kwijt! Ik moet lachen en huilen tegelijk! Het is  hilarisch maar ook zo gênant!!! Dat  moment dat je je vriendinnen via Facetime in de ogen aankijkt en je verhaal doet en ze het even moeten verwerken dat hun gezicht een paar seconden op pauze staat en dan keihard moeten lachen. Nou dat!

 

Ja, en dan moet er een berichtje naar je ex die jou "doodzwijgt"

 

Sorry sorry sorry! Er gaat iets vreselijks mis! Er komt een pakketje van Bol.com per ongeluk jouw kant op van een artikel wat destijds bij jou was afgeleverd wat defect is. 

 

"Hahaha,, Klinkt het van de andere kant. Phew... 

 

 

Puntje bij paaltje...

 

 

Wat anders...

Zoals je begrijpt heb ik afstand gedaan van het product. Die heeft een te raar verhaal teweeg gebracht... Dan maar op zoek naar wat anders... 

 

DIEPE ZUCHT!

 

Iemand nog tips? ;-)

 

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Valerie
een jaar geleden

Whahahahaha zo nu mag ik wel echt hardop lachen ! Eind goed al goed ! Heerlijk geschreven schat 🥰

Anoniempje (niet je ex dus)
een jaar geleden

Enorme nerd dat je er bent. 🤣

Steeffie
een jaar geleden

🤣 ik tril van het lachen