Het leed dat liefde heet...

Gepubliceerd op 30 november 2020 om 22:45

Waarom ben jij nog single?

Liefde is zo een beetje het mooiste wat er is. Tenminste dat is wat ik om mij heen hoor... Ikzelf vind het soms behoorlijk vermoeiend. Toch blijf ik er naar smachten, hopend op dat ene speciale gevoel...

 

Single vrouw

Ik ben Kim een single vrouw van bijna 30 jaar, in een maatschappij waarin dat niet helemaal lijkt te passen. Het lijkt in onze maatschappij normaler te zijn om in een ongelukkige relatie te zitten, dan vrijgezel te zijn.

 

Mooie liefde

De vraag "waarom ben jij nog steeds single?" Wordt mij dan ook regelmatig om mijn oren gesmeten. En ik, ik ben net als de vrager ook nog steeds opzoek naar het antwoord. Dus hier ben ik, opzoek naar de liefde, de oh zo mooie liefde. Maar die zoektocht, zucht!

 

Soulmate

Hoe vaak moet ik nog vertellen dat roze mijn favoriete kleur is, dat ik echt een hele makkelijke eter ben en dat ik eigenlijk van alles wel leuk vind. Hoeveel ongemakkelijke momenten moet ik nog doorstaan, hoeveel tranen moeten er nog rollen, voordat ik eindelijk mijn zogeheten "soulmate" ontmoet?

 

"Een boek vol datevermaak"

 

Jij bent niet de enige!

In mijn boek "Het leed dat liefde heet" neem ik je mee in mijn leven. Mijn liefdesleven. Een boek vol datevermaak, liefdes, romances en alles daar tussen in.

Ben jij ook opzoek naar jouw geliefde op het witte paard, maar lijkt de ware maar niet voorbij te hobbelen.

Jij bent niet de enige.

 

Tip voor singles!

Wil jij weg dwalen in mijn datevermaak, verhalen lezen met een lach en een traan,

schaf dan nu mijn boek aan!

 

"Het leed dat liefde heet"

 

 

*Tip; ook een leuk cadeau voor tijdens de feestdagen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.