Profiel Debiel

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 18:30

Lin? Ben jij weer single?? YuuuP!

We downloaden maar weer die app. Wat moet je anders? Zeker in deze tijd. Waar kom je nou nog iemand tegen? En met een mondkapje op kan je ook niet echt flirten. Het wordt ons singles dit jaar wel héél moeilijk gemaakt... Zelfs bij mijn favoriete tv programma First dates is het niet om aan te zien. Allereerst die afstandelijke ontmoeting. Aan tafel met anderhalve meter afstand en in het nagesprek zit er last but not least een plastic raam tussen, waar ze elkaar vertellen, of er nog een tweede date in zit of niet... Hoe kan dan in vredesnaam die vonk over slaan??? Je wil toch iemand ruiken, laat staan ervaren, hoe je zintuigen reageren op een aanraking van je date.


Niks geen geflirt op de dansvloer of in de kroeg. Anno 2020 is hele andere koek! Maar hoe zorg je dan wél voor een leuke date in deze tijd...

 

De dating app

Daar gaan we weer... De sloot in. Op zoek naar dat ene visje die een tijdje met je mee wil zwemmen. Het hoeft er echt maar eentje te zijn en het meest ideale, helemaal tot aan het einde. Een maatje voor de rest van je leven. Ja... Dat wil ik echt... Samen oud worden en later terug kijken op een leven samen, dat lijkt me toch wel heel fijn. Steeds maar weer afscheid nemen van iemand, ben er nu wel helemaal klaar mee! Aan de andere kant geeft het ook veel inzichten. Je neemt die ene ervaring weer mee naar je volgende avontuur en geloof me of niet, de mannen die ik tegen kom worden wel steeds leuker (althans uitzonderingen daar gelaten...). Ik denk echt dat het ligt aan alle ervaring die je opdoet tijdens het daten, de leuke en de minder leuke momenten neem je allemaal weer mee in je zoektocht. Je leert veel over jezelf en elk persoon met wie je in aanraking komt geeft een andere versie van jezelf weer. Dat hoeft niet alleen met dates te zijn, dat gebeurt ook met je broers of zussen, vrienden en/of collega's Maar met daten is het toch een ander verhaal. Je stelt jezelf bloot aan een onbekend persoon. Onbekend terrein waar jij je grenzen gaat opzoeken en aftasten. Het is allemaal heel spannend! Maar om zo ver te komen, zou je eerst een profiel aan moeten maken op een dating app. En daar lieve mensen... Daar gaat echt een hoop mis!

 

Mijn profiel is zorgvuldig aangemaakt. Ik gebruik recente en duidelijke foto's in een verschillende setting en mijn tekst is kort, duidelijk en krachtig. Het swipen kan beginnen. Op zoek naar dat ene bijzondere profiel die wat met je doet en waar je enthousiast van wordt. Zou er een leuke match tussen zitten? De eerste 20 zijn altijd veelbelovend. Mooie profielen en good looking mannen die bewust vooraan zijn geplaatst zodat je zo lang mogelijk door blijft swipen. Maar na die eerste 20 gaat het down hill...

 

Kansloos

Er komen profielen voorbij dan zakt de moed je in de schoenen. Tegenwoordig heeft elke smartphone toch wel een kwalitatief goede camera zou je zeggen. WHY dan toch die slechte foto's?? De meeste mannen hebben echt hulp nodig... Ik weet heus wel dat je het niet té serieus moet nemen, maar in 2020 het jaar van de social distance moet je echt wel beter je best gaan doen met je profiel. Zo wordt jij niet uit die vijver gevist.

 

Herken jij je profiel in de onderstaande lijst? Dan is er werk aan de winkel voor jou! 

 

  • Als je maar met de helft van je gezicht op de foto staat om zo achterwege te laten dat je kaal bent. Come on! Show yourself! Beter nu een afhaker dan dat ze weglopen bij de date. Weinig zelfvertrouwen??? SWIPE!
  • Dan hebben we nog de foto's met verschillende achtergronden maar met steeds dezelfde identieke gezichtsuitdrukking. WEIRD! SWIPE!
  • De blote torso! Er blijft niks meer aan de verbeelding over en deze mannen zijn alleen maar uit op sex! Minder bloot meer diepgang please! Swipe maar door!
  • De op elke foto met een zonnebril op... Laat die ogen zien! Dat is het belangrijkste, je uitstraling! Gemiste kans! SSSSSWWWWWWIIIIIPPPPPEEEEEE!!!
  • De gevangen vis foto deze is nu anno 2020 wel bekend dat dit dé NO GO is op je profiel! Een vis is niet aantrekkelijk vissen stinken en het is dierenmishandeling. Ik trek jou toch ook niet met een haak door je wang van je datingapp af? SWIPER!!!
  • De groepsfoto's Ja leuk maar wie van de drie??? Het is altijd de lelijkste wedden?? SWIPE!
  • En dan hebben we de anonieme ik stuur later een foto want waarschijnlijk kijkt mijn psycho ex mee of hij heeft stiekem een vriendin. Ik krijg altijd het idee dat hier viezerikjes achter schuil gaan. En swipe tot nooit geziens!

 

(Onderaan dit artikel is een button met tips om jouw profiel naar een niveau te tillen die wel een kans van slagen heeft)

 

Hier volgen wat profielen die de moeite niet waard zijn om verder te onderzoeken... Met wel een heel bijzondere object als profielfoto.

Een plafonnière??? Really??? En SWIPE door!

 

 

THE KEY TO SUCCES...

Vertrouwen uitstralen op je profiel is the key to succes! Niet alleen met je foto's natuurlijk maar ook zeker in je bio.
Goeie foto's geen tekst, zorg dan dat ze een vraag kunnen stellen of een leuke opmerking kunnen maken over de foto.
"slechte" foto's dan is een goeie tekst je laatste redmiddel om je potentiele date naar rechts te laten swipen en om een leuk gesprek te kunnen aanknopen.
Mocht je alsnog een match hebben met je slechte foto's en geen tekst dan ben ik toch wel heel benieuwd hoe het gesprek op gang komt. (Ervaring mee? Laat je reactie achter in de comments!)

 

Er komen regelmatig van die banale kansloze profielen voorbij met de tekst; Hey Tinder sletten! Of profielen die niet te onderscheiden zijn van een sex advertentie. Allemaal zonder foto natuurlijk want de persoon hierachter is vast een creep! IEUW! SWIPE DOOR!

 

Het is niet leuk! Je stelt je kwetsbaar op maar je wordt ondertussen ook bloot gesteld aan mensen die het helemaal niet serieus nemen. De personen die wel echt op zoek zijn krijgen het gevoel waar ben ik in godsnaam mee bezig? Haal me hier weg! Wat een mafklappers dwalen er toch rond. Waar zijn die leuke dates?? Bestaan ze nog???  Geloof me... Het is écht wel een drempeltje om jezelf aan te melden op een dating app. Hoi hier ben ik! Ik zoek liefde en affectie hallooooo!?! Is daar iemand?? Dan wil je niet van die nietszeggende lege en vulgaire profielen tegen komen. Bah! Je zou bijna je handen wassen als je weer een viezerik weg geswiped hebt...

 

En dan heb je eindelijk een match, wat ga je zeggen dan? HEYYYY! Come on! You can do better than that! Zeg iets over het profiel, laat zien dat je oprecht geïnteresseerd bent! Vertel waarom jij voor dat profiel gevallen bent. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Klikt het niet, dan is die persoon met 1 klik ook weer weg. Zo simpel kan het zijn!

 

Ik doe hierbij een oproep aan alle singles die een profiel gaan aanmaken. Of een profiel hebben maar weinig te matchen heeft. Zoek hulp bij het aanmaken van je profiel! Vraag je beste vriend, je zus whatever. Zij weten vast wel wat leuke foto's te maken en wat goede punten van jezelf te beschrijven. Als je geen goede foto's hebt dan moet je op zijn minst sterk zijn in je tekst om een goed beeld te schetsen van jezelf om zo uiteindelijk toch die potentiele date over die streep te trekken. Kom je er echt niet uit! Stuur mij een mailtje en ik help je graag! Alles voor de liefde!

 

Deze man heeft het goed begrepen...

Inmiddels ben ik al 4 jaar single met hier en daar wel eens een korte romance. Maar in die tussentijd als er niemand in je leven is gaat die app natuurlijk weer aan. En het trieste geval is, mannen die er vier jaar geleden al op stonden komen nog steeds voorbij geswiped. Inmiddels ken ik ze onderhand bij naam en zou ik ze zelfs op straat herkennen denk ik. Zouden ze zo ook over mij denken?? Dat er wat mis met me is en dat ik geen relatie in stand kan houden? Want laat ik eerlijk wezen, dat is wel mijn gedachte erachter. Huh?? Jij?? Nog steeds hier??? Wat me wel ook duidelijk wordt is...

 

Ik ben in ieder geval niet alleen in de strijd naar die ene ware liefde...

 

Wil je nog meer lezen over dit onderwerp, en tips voor een beter profiel? Check dan even de volgende link door op onderstaande buttons te klikken... Succes!!!

 

 

Heb jij nog leuke tips of gewoon een opmerking laat dan een reactie achter in de comments!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Essie
2 jaar geleden

I feel you girl!! Wouw, alles wat je zegt! Ben nu een jaar single maar wat een mafklappers allemaal op die apps🤣🤣🤣 Het is fijn te weten dat ik niet de enige ben die er precies zo over denkt! X

Channie
2 jaar geleden

Lin wat een heerlijk stukkie weer!!!
Hopelijk vang jij in 2021 eens jouw gouden karper!:-)

Linda
2 jaar geleden

Wat een hilarisch verhaal Lin. Ik ga stuk. Ik begin er dus niet aan. Ben al een een tijd single, maar zie dit ook zo niet zitten. Heb je nog andere tips 😅😂😘 veel liefs

HuibStaR
2 jaar geleden

Mooie blog, herkenbaar en grappig omdat veel vrouwen ook verschrikkelijke profielen hebben.
Ja ook met karpers, en teveel filters, echt!
Beide partijen hebben nog wat te leren,
Tip van mij; zeg netjes gedag voordat je iemand verwijderd na een gesprekje dat doe je irl ook. Grtx

Mary
2 jaar geleden

Heel leuk verhaal dit en super herkenbaar! Vraag me af of die apps nu echt de oplossing zijn of juist het probleem..