Fit my style! On to go!

Gepubliceerd op 17 februari 2021 om 15:45

I am a go-getter. I live each and every day to the fullest. I'm out the door in the moring and don't stop until I get home at night.

I need my belongings and electronic devices by my side-protected and accessible - keeping me connected. 

Case Logic makes it simple by designing quality bags that fit my style.

 

Case Logic born in the 80's!

Wij willen allemaal ons leven zo aangenaam, gemakkelijk en to the fullest leven, of niet? retorische vraag... Ja natuurlijk! Daar dacht Jamie Temple net zo over, toen hij in 1984 door de bergen van Colorado reedt op weg naar een ski vakantie en al zijn cassettebandjes irritant door de auto lagen te rammelen. Je kan je vast wel voor de geest halen hoe dat klinkt als je in een prachtige omgeving rijdt, met je favoriete muziek aan. Dan zit je echt niet op dat storende geluid van rammelende cassettebandjes te wachten. Hij knutselde twee opbergvakken in elkaar waar hij netjes de cassettebandjes in kon opbergen en zo maar ineens ontstond er een nieuwe brand. Case Logic was geboren!

 

Kwaliteit en stijl, duurzaam en betrouwbaar

Al meer dan dertig jaar ontwerpt en ontwikkelt het Case Logic team de meest ingenieuze en innovatieve producten als het gaat om het vervoeren van elektronica, beeld en geluid.  Dit moet gemakkelijk zijn en het woord mobiel heeft in de loop der jaren een hele andere betekenis gekregen. Met producten als laptop en cameratassen, tablethouders en rugzakken voor school, universiteit of werk, combineert Case Logic kwaliteit met stijl en slimme oplossingen voor een actief leven in de stad. De stijlvolle en ruime collectie is daarom ook ontworpen volgens het motto; Life, Simplified,

Door de jaren heen is Case Logic uitgegroeid als specialist en innovator op het gebied kwalitatief goede oplossingen om zo jouw favoriete  spullen en apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Daarmee blijven jouw spullen toegankelijk en bovendien ziet het er heel stijlvol uit. Vanwege de kwaliteit en de duurzaamheid van deze producten biedt Case Logic de gebruiker zelfs een garantie van maar liefst 25 jaar!  Case Logic is een betrouwbaar merk die wereldwijd al in meer dan 100 landen wordt verkocht. 

 


Case Logic, Life Simplified


Jamie and I

Maar genoeg over het bedrijf, het gaat natuurlijk om ons als consument. Willen wij dit als consument wel kopen? Is het echt zo hip en handig als ze vertellen? Worden wij blij van deze producten? Verhoogt het mijn leef genot? Die vragen gaan wij allemaal voor jou beantwoorden.

 

Jaidy en ik zijn gevraagd om drie producten van Case Logic uit te proberen. Ik kende het merk al wel en bij het inlezen van de oprichting in de jaren 80 was ik eigenlijk al om. Ik kon me heel goed inbeelden dat die rammelende cassettebandjes op de achterbank super irritant zijn. Zeker als je naar je favoriete muziek aan het luisteren bent.

 

Wat ik mij ook goed kan herinneren, de cassettebandjes lagen bij ons vaak op de grond in de slaapkamers van mijn broers en als je niet even op let trapte je zo het hoesje aan diggelen.  Jamie Temple I feel you! En ik voel mij dan ook zeer vereerd dat wij deze kans hebben gekregen om deze producten uit te testen.

Remember this back in the 80's This is oldskool!


Quality bag that fit my style


Jaidy heeft gekozen voor de Case Logic Query Backpack.

(check de link voor alle specificaties)

HAVO

Het kwam eigenlijk als een geschenk uit de hemel. Jaidy kreeg onlangs haar advies voor de middelbare school en we mochten al gelijk een rugzak uitkiezen. We weten van een iets ouder vriendje van Jaidy hoe zwaar de rugzak aan voelt door de het vele les materiaal en de laptop die elke dag mee moet worden genomen naar school. Niet te doen!

Dat wordt nog een dingetje, een kwalitatief goeie rugzak vinden voor een betaalbare prijs. En je weet hoe pubers zijn, het moet een merk zijn, het moet er mooi uit zien en bij je outfit passen. Naar kwaliteit en prijs kijken de kids natuurlijk niet.

 

Maar deze quest is ons makkelijk gemaakt en kregen wij een ruim aanbod aan mooie rugzakken van Case Logic. Ik neem aan dat je nu wel een beetje nieuwsgierig bent geworden en graag ook een kijkje wil nemen. Nou vooruit klik hier maar even.

Case Logic Query Backpack

Met een inhoud van maar liefst 29 liter kan ze al haar schoolspullen mee nemen. Er zit zelfs een gevoerde hoes in ter bescherming van je laptop. Alle vakken zijn makkelijk te openen en overzichtelijk en in het voorvakje zit zelfs een haakje waar je je sleutels aan kan hangen. Super handig!!! Want je weet, sleutels raken ze altijd kwijt!

 

We verzamelen wat spullen om in de tas te doen maar de boekjes en mappen waren niet aan te slepen zoveel ging er in.  Dankzij de gevoerde schouderriemen voelde het comfortabel aan en ook een bijzonder feitje de achterkant is een AirMesh achter paneel voor ventilatie. Je weet vast nog wel van vroeger dat je met een zware tas op je rug altijd ging zweten. Nou bij deze dus niet! Wat een pluspunt!

 

Over pluspunten gesproken, wij zijn echt verbaasd over deze mooie rugzak van Case Logic. Hij is groot, comfortabel, heeft een mooi design, is licht en heeft er ook nog eens een stoere etui aan hangen. En dat voor een prijs van 49,95 euro.

 

 

On to go urban lifestyle

Wat betreft alle vragen aan het begin van dit artikel.

Willen wij dit als consument wel kopen? Is het echt zo hip en handig als ze vertellen? Worden wij blij van deze producten? Verhoogt het mijn leef genot? Die vragen gaan wij allemaal voor jou beantwoorden.

Ja, ja, ja en nog eens ja!

Jaidy haar school avontuur op de HAVO wordt een makkie met deze rugzak en met een garantie van 25 jaar gaat zij een hele mooie

on to go urban lifestyle tegemoet! Jij toch ook?

 

XoXo Lin!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

marjolein westerbaan
een jaar geleden

Wat heb je het toch onwijs leuk geschreven, ik waan me zo weer terug in de tijd! En je dochter is een model in de dop, ze loopt er onwijs classy bij!