De kringloop tour!

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 21:30

Kringloop winkelen!

Either you love it or hate!

 

There is no in between! En als er iemand van kringloopwinkelen houdt...

WE ARE GUILTY!

 

 


 

Ditjesdatjeszuszo

Mijn partner in crime Val en ik gaan samen op pad! Valerie, beter bekend als @ditjesdatjeszuszo op Instagram is een ware held als het gaat om vintage kleding swappen of gewoon de allerleukste items op de kop tikken. Mijn eerste item voor Level40 met Valerie was bij haar thuis, waar wij allemaal een kijkje mochten nemen in haar interieur. Check hier de link Hierin is ook te lezen dat Val een garage sale zou houden maar vanwege corona ging dit evenement helaas niet door...

 

 

De feestdagen staan voor de deur!

Als je ditjesdatjeszuszo volgt weet je dat Valerie een echte DIY'er is. Ze knapt meubeltjes op en maakt leuke gezellige frutsels van alles wat ze maar tegenkomt. Nu de feestdagen weer voor de deur staan leek het mij het ideale moment om met deze chick de kringloop in te duiken! De missie is kerstballen scoren voor een krans. 

 

Als je een bepaalde kleurenpalet in gedachte hebt wat afwijkt van rood, zilver, of goud dan moet je heel goed graaien wil je een pastel kleurige bal vinden. Maar wat kan die meid een ballen grabbelen! Een aflevering Lingo is er niks bij!  We lachen ons rot, sommige ballen zijn het daglicht niet meer waard! Die zijn zo versleten, daar zit geen tweede leven meer in. 

Wat natuurlijk de functie is van de kringloop... Iets een tweede leven geven. 

 

 

"Het museum voor de lelijkste beeldjes"

 

Met een schamel zakje ballen vervolgen wij de zoektocht naar meer inspiratie. We komen van alles tegen! Van kale kerstbomen voor een prikkie tot aan super leuke kerstkussens met sneeuwpoppen er op!

Dorcas

De kringloopwinkel in Aalsmeer waar wij onze slag aan het slaan zijn is tamelijk groot. We verlaten de Christmas afdeling voor de non-Christmas afdeling

en komen in

"Het museum voor de lelijkste beeldjes"

terecht.

Ik daag Val uit om het lelijkste beeldje uit te kiezen maar deze quest is onmogelijk! De één is nog lelijker dan de ander en de keuze is reuze! Niet Te Doen!!!

Het zijn er zo ontiegelijk veel! Als je een echte liefhebber van "lelijke" beeldjes kan je hier echt je hart ophalen! WALHALLA!!!

 

 


"Vintage design scoren"

Jassen tik

Je moet 1 ding van mij weten... Ik heb een jassen tik. Schoenen tasjes whatever het laat me allemaal koud. Een jas! Daar gaat mijn bloed sneller van stromen! Jasjes in alle soorten en voor elk seizoen mijn kapstok hangt over vol! En wat niet op de kapstok hangt hangt in de kast en wat ik daar niet in kwijt kan hangt nog in de berging.  Dus dat.

 

Mijn hart maakt een sprongetje

Vanaf de verte zien we iets schitteren op de kleding afdeling. Uiteraard zijn alle glitter topjes en kerstpakken uitgestald in deze tijd van het jaar. Wij als twee eksters vliegen op de glitters af maar hoe dichterbij we kwamen hoe meer het topje tegen viel. We lopen een beetje door de rekken te geinen totdat mijn alziend oog van rechts wordt aangewakkerd door een bordeaux rood jasje met velours achtig stofje van rib. Mijn ogen beginnen te fonkelen. Het blijkt een manteljasje en is zo lekker fout! Ik trek 'm uit het rek en ben tegelijkertijd aan het bidden dat ie past. 

Ik loop naar de spiegel en trek het bordeaux rode mantel jasje aan. Ik merk gelijk op dat de binnenkant super mooi gevoerd is met zo een lekker glad stofje. Ik glij in de mouw, ik glij in de andere mouw... Ik trek hem verder over mijn schouders.... Mijn hart maakt voor dat ik al besef dat het past een vreugde sprongetje. 

JACKPOT!!!

 

Voor maar liefst 8 euro heb ik een vintage mantel van de wijlen Spaanse fashion designer Armand Basi te pakken. Hoe vet!! Me so HAPPY!!! 

 

Nu die muffe meur er nog uit zien te krijgen ;-)

 


Maar HALLOOOO!!! Daar kwamen wij helemaal niet voor!!!

Ok FOCUS!!KERST KERST KERST!!!

Valerie weet een enig boompje te scoren voor maar €1,50, ze is dolletjes enthousiast! In haar hoofd staat het al in de vensterbank met een leuk snoertje met verlichting erin. Ik scoor nog wat sneeuwpopjes. I love sneeuwpopjes!! En wat andere snuisterijtjes die met kerst te maken hebben. Helaas hadden we niet genoeg kerstballen kunnen scoren dus van de krans met pastel kleurige kerstballen is het nog niet gekomen... 

 

Inmiddels staan onze aankoopjes in huis te pronken. Vallie haar boom en mijn lieve sneeuwpop! Is het niet schattig!?

 

XoXo Lin

 

So cute!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Francis Pimienta
een jaar geleden

Het ziet er leuk uit val 😉