Linda van Dijken


Dutch Grill Master


Mag ik aan u voorstellen...

 

De ontmoeting

Het was een mooie zomerse dag tijdens het festival seizoen.  Ik kwam deze vrolijke snuiter tegen, gewapend met een setje Scatch. Voor ik het wist stonden we over het publiek heen en weer een balletje te gooien. Ik nam deze taak héél serieus! Ik kroop als een malle over de vloer en duwde mensen weg als ik mis greep met als enige missie...

 

"Keep your eyes on the ball!!"

 

De tweede keer

Op een volgend festival kruisten onze paden weer met dit keer een ander ondeugend idee... Namelijk, backstage stiekem blikjes bier pikken van de crew en die nuttigen op de VIP. Een hilarische vriendschap was geboren! Maar helaas... Op festivalletjes zien we elkaar niet meer door o.a. Corona maar op social media blijven we zeker van elkaar op de hoogte!

 

Lekker grillen

Ik kan zijn insta pagina niet openen of het water loopt al in mijn mond. Voor zijn gezin, familie en vrienden grilled hij er lekker op los. Deze Master kleurt (net als ik) niet binnen de lijntjes en dat is te zien aan zijn passie voor koken en grillen. Zijn kookkunsten showt hij maar al te graag op zijn Instagram pagina.  And we love it!!

Deze man verdient een groter podium!

Trots als een pauw dat hij mijn aanbod met beide handen aangreep. En iedereen ook hier op Level40 wil voorzien van zijn unieke recepten en smakelijke foto's!

 

Mag ik aan u voorstellen:

Sebastiaan aka Haarlems Dutch Grill Master!!!


Recepten om te smullen!