TCA Peeling

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 16:45

"Schoonheidsbehandeling"

als je het woord hoort dan denk ik aan ontspanning, lekker geurende crème, een verkoelend masker een gezichtsmassage... Maar wil je echt resultaat dan is het hard werken en een beetje afzien om een mooie huid te krijgen...

 


 

TCA Peeling

Anderhalve week geleden mocht ik weer voor een behandeling bij mijn beauty coach Carmen komen. Deze keer stond een TCA peeling op het menu. Een TCA peeling is een vloeistof die op de huid wordt aangebracht waarvan de bovenste laag van de huid wordt los geweekt.

(Als ik het even mag vertalen in Jip en Janneke taal, het is net of je huid wordt aangestipt met stikstof van de wratten dokter.)

 

Carmen checkt tijdens de behandeling hoeveel vloeistof er nodig is en hoe vaak ze dit moet herhalen. Het is een maximum van 3x maar gelukkig voor mij waren 2 herhalingen voldoende. ;-) Je huid staat in de fik en het moet even inwerken. Ik kreeg een waaier in mijn handen om de prikkeling in het gezicht wat te verzachten. Ik heb gewapperd als een malle! Poeh! Totaal geen ontspanning als je het mij vraagt! 

Gelukkig duurt het maar 2 minuutjes en kreeg ik daarna een verkoelend masker op mijn gezicht. Deze mocht even een tijdje intrekken,

Heaven!!! 

 

Op de foto zie je een licht witte gloed op mijn gezicht. Aan deze reactie van de huid ziet Carmen dat er frosting is ontstaan en mijn huid genoeg vloeistof van de TCA peeling heeft gehad voor het gewenste resultaat.


Potjes met vet

Na de behandeling werd ik naar huis gestuurd met een pakketje verzorgingsproducten om mijn huid lekker vet te houden. Mijn huid was rood, heel rood! Het deed geen pijn, het voelde alsof ik een boost had gekregen. Aangenaam eigenlijk wel... De volgende dag stond mijn huid super strak! Het glom en straalde als nooit tevoren! (De vaseline had hierin een grote rol) maar dag 3 voelde ik mezelf een reptiel... Om over de jeuk maar niet te spreken ;-) Gelukkig had ik geen afspraken en kon ik lekker binnen blijven. 

 

Dag van de behandeling

 

Dag na de behandeling

 

Drie dagen na de behandeling


Of het een doeltreffende behandeling is? JA!

Is het fijn? Niet echt...

Zou je het nog een keer doen? ZEKER WETEN!!!


 

Nieuwe Linda

Ruim een week na de behandeling en een weekend in mijn pyama rond gehangen te hebben belde de postbode aan met een pakketje.

Ik had wat nieuwe kleding besteld en stond net op het punt om onder de douche te stappen.

Ik waste mijn gezicht met de Hydropeptide cleansing gel en masseerde daarna een minuut lang mijn gezicht met de Hydropeptide Exfloiting cleanser. 

Eenmaal onder de douche vandaan gebruikte ik de Hydropeptide Hydroflora en de face lift met als finishing touch de Hydropeptide solar defense tinted.

Een feestje voor je gezicht!

Mijn haartjes geföhnd, make-upje opgedaan en mijn nieuwe kleertjes aangetrokken.

 

Tadaaaaaa!!!!

Een hele nieuwe Lin stond daar effe te shinen! Helaas voor mij geen pronk parade op het werk of in een restaurant. Nope! Zelfs niet in het OV want met een mondkapje op zie je nog niks van het resultaat. Gelukkig bezit ik mijn eigen website waar ik mag shinen! Dankzij mijn geweldige beauty coach Carmen!

 

 

 


Vanwege de lockdown is de verjongingskuur voorlopig gestaakt... Maar ik wens jou een heel mooi 2021 toe! Nog mooier als jij ook een afspraak boekt bij Carmen. Doe het gewoon! Je verdient het om ook zo te stralen! 

 

XoXo Lin


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Ger
een jaar geleden

Mooi geschreven, mooi gezicht