#3 Week 3

Gepubliceerd op 3 december 2020 om 17:00

De Exfoliating cleanser

Er is nog één product die ik bespreekbaar moet maken en ik moet erbij vertellen dat dit product en mijn huid niet meteen vrienden waren. Nadat ik het de eerste keer gebruikt had werd ik de volgende ochtend wakker met rode opgezwollen branderige wangen en oogleden :-(

Lichtelijk in paniek appte ik Carmen, mijn beauty coach. Zou ik allergisch zijn voor de Hydropeptide producten?? Wat nu???  

 

Let op! De volgende afbeelding kan als schokkend worden ervaren. 

 


"wie mooi wil zijn moet pijn lijden"


Een pact gesloten

Dit "drama" deed zich 2,5 week geleden voor dus 2 dagen na de behandeling in de salon.  Misschien een beetje te vroeg na het Carboxy masker? Had ik een weekje moeten wachten? Pas na iets meer dan een week durfde ik het product nog een keer te gebruiken. Ook toen had ik nog wel een beetje een reactie maar vele malen minder dan de eerste keer. Inmiddels heb ik het voor de derde keer gebruikt en hebben de Exfoliating Cleanser en mijn huid eindelijk samen een pact gesloten! 

 

Even doorbijten

Bewust heb ik even gewacht met het uitlichten van de Exfoliating Cleanser. Deze formule kan dus best heftig zijn en ik wilde zelf eerst goed ondervinden wat het met mijn huid zou doen. Het was letterlijk 'even doorbijten" maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden! Nou die pijn neem ik voor lief! Ik heb een huidje waar je jaloers op wordt! Dankzij Carmen en haar geruststellende woorden durfde ik het door te zetten. En Carmen wilde ook absoluut dat ik deze ervaring met jullie zou delen. Dus bij deze! 

 

Scrub

Het is ook gewoon een lekker product om te gebruiken. Vooral in de ochtend. De Citrus geur en de korrelige structuur voor het scrubben maken je huid op een fris en fruitige manier wakker. Heerlijk om zo je dag te beginnen! Nadat ik alle andere stappen heb gevolgd die in het ritueel opgenomen zijn kijk ik met een glimlach in de spiegel naar het eindresultaat.

 


Product informatie

De Exfoliating Cleanser Energizing Renewal is een energieke Citrus reiniger. Het verfrist de huid en revitaliseert hydratatie met anti-aging peptiden en exfoliërende jojoba korrels om een gezonde gloed te bevorderen.

Gebruik: Je masseert het product een minuut lang met roterende bewegingen over je gezicht. Daarna spoel je het af met water en dep je het gezicht droog met een handdoek. Tijdens die minuut scrub je het gezicht met een heerlijke Citrus geur die verkwikkend is.

 

Conclusie

Het kan dus zo zijn dat je aan dit product even moet wennen net als ik. Maar als je eenmaal gewend bent dan is het wel een feestje waard! Je huid krijgt er een heerlijke oppepper van en je huid is zijdezacht waar zelfs een perzik jaloers op zal zijn. 

 

Volgende week woensdag heb ik mijn volgende afspraak bij Carmen. Ik ben zo benieuwd en heb super veel zin in de volgende behandeling. Na drie weken heb ik echt al zo een verbeterde huid. Kan bijna niet geloven dat het nog mooier zou kunnen... We gaan het zien! Volg je het avontuur met ons mee?

 

XoXo Lin  

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.