#2 Nieuw ritueel

Gepubliceerd op 23 november 2020 om 17:00

Je gezicht is jouw visitekaartje!

Het is nog geen week geleden dat ik in de stoel lag bij Carmen voor mijn eerste afspraak. Het was voor mij echt jaren geleden dat ik bij een schoonheidsspecialiste onder behandeling ben geweest. En jeetje! Wat heb ik mezelf aangedaan om niet te gaan! Het is een luxe dat geef ik toe, maar die luxe zou iedereen zichzelf moeten willen permitteren. Je gezicht is immers je visitekaartje, met wat extra goede én professionele verzorging straal je dat ook direct uit. 

 

Nieuw ritueel

Ik verliet de salon met een tas vol nieuwe verzorgingsproducten van Hydropeptide anti wrinkle die Carmen zorgvuldig voor mij had uitgezocht. Normaliter reinig ik mijn gezicht met douchegel en kwakte ik er een klodder Nivea op, that's it! Ik ben niet van de foundation of matterende snuisterijen dus mijn hele gezicht was de hele dag volop aan het shinen door de vette laag van de crème. Maar dat is nu verleden tijd! Ik zie al zoveel verandering in een paar dagen na het gebruiken van mijn nieuwe verzorgingsproducten. 

 

Elke ochtend en avond reinig ik mijn gezicht met de cleansing gel. Een cleanser, toner en make-up remover in 1. De producten van Hydropeptide zijn zo verpakt dat je nooit teveel van het product kan gebruiken. Één pompje volstaat en is gelijk genoeg voor je hele gezicht. Na de cleanser gebruik ik de Hydraflora die ik met een wattenschijfje over mijn gezicht verdeel. Dit product met probiotische extracten helpen de microflora op de huid uitgebalanceerd te houden en helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Vervolgens kom ik aan bij de oog crème. Deze eye authority is vier-demensionaal en verheldert donkere kringen en vermindert lijntjes, rimpels en wallen. 

 

De dag en nachtcrème is al aanzienlijk minder dan de klodder Nivea die ik gewend was op te smeren. (Zie foto) Het verschil van deze 2 producten is waanzinnig! Dit kleine beetje is precies genoeg voor je gezicht. Het smeert lekker uit en trekt gelijk in de huid. Mijn huid voelt zijdezacht en glimt niet van vettigheid maar krijgt een natuurlijke glow. Mijn lijnen en rimpels zijn in die paar dagen echt al zichtbaar verminderd. Mede dankzij die vette laag die nu ontbreekt van de Nivea die juist alle oneffenheden accentueerde. DUH! Wat een eye opener voor mij! Maar nu komt het... Het laatste product die ik in de ochtend op mag smeren is ook tevens mijn favoriet. S'avonds heb je deze niet nodig omdat het een zonnecrème is. Deze Solar Defense met SPF 30 heeft een lichte tint in de crème die je huid een prachtig matte finishing touch geeft en je de hele dag laat stralen. Tevens beschermd deze crème tegen UVA, UVB en infrarood. Deze laatste is de kers op de taart!

 

 

Exfoliating cleanser

Ik vind het echt verbazingwekkend en ik ben Carmen dankbaar voor de afgelopen dagen dat ik mij fantastisch voel na het gebruiken van de producten van Hydropeptide en het zichtbare resultaat, nu al! Mijn huid ziet er gezonder uit, voelt fluweelzacht aan, is niet vet, en heeft een fantastische matte glow.  Eind van de week mag ik nog 1 product uitproberen, de exfoliating cleanser. Deze staat in het rijtje op mijn wastafel maar is in het begin niet voor dagelijks gebruik. Hierover later meer! 

Gun jezelf ook een mooie huid en laat je informeren door een professional. Mijn Beauty coach is Carmen van Centre Cosmetique Carmen in Beverwijk. Wil jij ook een behandeling in haar salon. Druk dan op onderstaande button.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.