It's my party and i cry if i want to!

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 00:00

The Fabulous Forty!

Al jaar en dag fantaseer ik erover hoe ik mijn Fabulous Forty ga vieren... Natuurlijk één groot feest met al mijn familie en vrienden om mij heen. Al maanden was ik op zoek naar een geschikte locatie want thuis vieren, NO WAY!   

 

Beer op de weg

Ik als alleenstaande moeder, wonend op 3 hoog met alleen een fiets als vervoersmiddel. Ja doei! Ik ga toch echt niet 10 ritjes op de fiets met zware boodschappen aan mijn stuur alle inkopen doen. Die beer op de weg is FUCKING REAL mensen!

Yeah I know! Albert.nl zou een optie kunnen zijn. Maar ik ga toch echt liever zelf die winkel in om boodschappen te doen. Je bent ten eerste al uren bezig om al die artikelen toe te voegen aan je winkelwagentje. Vervolgens zijn de tijden die jij wil dat het bezorgt wordt altijd bezet. And last but not least krijg je ook nog die leuke verrassing onderaan de bon met een waslijst aan IS NIET MEER LEVERBAAR. (eyeroll) Moet je alsnog nog naar de winkel maar je hebt geen tijd, want je moet alles alleen doen. GRRRRR! Paniek!!

 

Walk of shame

Voorgaande jaren was ik dagen bezig met voorbereidingen. Op de dag zelf ben je alleen maar aan het poetsen, kokkerellen en haasten en mag je blij zijn als je jezelf eindelijk op tijd onder de douche kan zetten. Je nagels lakken moet echt op het laatste moment want als je nog de hele dag aan het poetsen bent geheid dat je stukjes mist aan het einde van de rit. Niet te doen! En van even een vers lakje kwam het dan niet meer. Nee! Zo wil ik het echt niet meer doen! Na het feestje kon je ook nog eens alles in je eentje opruimen. Vooral die walk of shame naar de glasbak in je eentje met tassen vol lege flessen wijn. Oepsie!

 

Risicootje

Een maand van te voren had ik nog steeds geen idee hoe ik deze dag invulling moest geven. Die hele Corona gooit constant roet in het eten. Vier ik het dan op zondag ergens op locatie want dan ben ik echt jarig? Nee, zondag is een stomme dag om je verjaardag te vieren! Dat wordt 'm ook niet. Dan toch maar thuis? Met 10 van mijn beste vrienden op zaterdagavond? Dan zit ik al over het maximale wat toegestaan is. Straks nog een prent aan mijn broek ook...FUCK! Dat is een risicootje. Fuck it! Ik maak een appgroep aan er zijn er altijd een paar die niet kunnen en... SEND!

 

Ja hoor! Heb ik eindelijk een plan komt Rutte weer met zijn bakkes op tv... WAT????  Nog maar drie mensen in je huis??????  Meine Gute! 

 

Ik open met een sip gezicht de Whatsapp groep en stuur... Sorry mensen het feest gaat niet door...

 

Vooruit plannen?

Tsja! En dan mag je er nog maar drie uit kiezen... Ik vind het stom maar ik weet het goed gemaakt... Binnenkort (zei ik binnenkort? Haha optimist!) Dan doen we het gewoon nog een keer met z'n allen over en ik weet zeker dat iedereen dan nog meer zin heeft in een goed feestje! Hoe wat waar en wanneer dat zien we dan wel weer. Vooruit plannen heeft toch geen zin... Man Man Man! Die Corona leert ons wel bijschakelen en anticiperen op al die onvoorziene calamiteiten. Maar hoe dan ook het feestje komt er! 

 

Pluspuntjes

Ok, ok.. alles wat ik niet wilde gaat dus toch gebeuren... Maar boodschapjes doen voor 3 mensen is best te doen op de fiets... Al die flessen wijn spreiden over de week, makkie! Dat is dan weer een pluspuntje... Voorbereidingen in de keuken zijn ook zo gepiept, ik zal niet 3x de vloer hoeven dweilen na afloop en wat dacht je van al die vaat... Bijna niks! Oh... En die walk of shame naar de glasbak... Peace of cake!! 

 

Het gaat hoe dan ook gezellig worden... Want we hebben wijn... Veel wijn! 

 

HAPPY F#CKING 40th BIRTHDAY LINNIE!

YOU MADE IT TO THIS LEVEL!

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Channie
2 jaar geleden

Blij erbij te mogen zijn!!! ❤️