Welkom bij level 40!

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 00:00

Het Wie, Wat en waar(om)?

Yessss!! Level40.nl is eindelijk online en is mijn avontuur als veertiger écht begonnen! Veertig jaar... DAMN! Wat een mijlpaal!! Dat is andere koek! Ik neem jullie graag mee in deze "bijzondere" levensfase. Maar wat is eigenlijk de reden dat ik dit wil doen? En is het wel zo bijzonder? En wat is verder het doel van deze website?

 

Iedereen kent wel de ene "zo cliché klinkende" qoute..

"Het leven begint pas bij 40"


Ik ben toch wel heel nieuwsgierig of dit ook echt zo is... Moet ik er dan een 40+ pagina van maken?? Hell No! Ik voel mezelf nog jong en mentaal 32. Misschien bezit ik wel al de levenservaring van een gemiddelde vijftiger, er is een hoop gebeurd... Met name de afgelopen 10 jaar! Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Who knows...  Als ik 50 ben ;-)


Doelgroep

Leeftijd moeten we niet zo nauw nemen. In hokjes denken is zo bekrompen. Als iemand mij vraagt; wie is je doelgroep? Dan kan ik daar lastig antwoord opgeven. Level40 is voor iedereen toegankelijk. Het is een gezellig en makkelijk leesbaar online magazine over van alles en nog wat. Dingen die ik leuk vind! Dingen die ik wil onderzoeken en ontdekken. Alledaagse onderwerpen, mensen met een verhaal. Leuke hotspots, noem het maar op!

 

Samenwerking

In het verleden heb ik al een aantal keer geprobeerd een blog te starten maar het had steeds niet de juiste insteek. Het ging veel over mezelf en een specifieke bezigheid. Dat hield het best klein. Op een gegeven moment had ik niet veel inspiratie meer. Er is zo veel meer!

Met deze pagina wil ik dan ook graag het woord geven aan andere mensen, die het leuk vinden om hun beroep, passie of verhaal met ons te delen. Zo heb ik al een super leuk interieur item mogen maken bij Ditjesdatjeszuszo en gaan wij binnenkort nog wat leuke dingen samen doen. En heb ik al een samenwerking gefixt met de enige echte Dutch Grill Master  die zijn unieke recepten met regelmaat met ons gaat delen.  Hoe leuk is dat!!

 

Avontuur

Na een pittig jaar revalideren vanwege een volledig nieuwe heup prothese, heb ik helaas afscheid moeten nemen van mijn functie als Barista op de Zuidas. Een baan die ik met veel liefde en passie een aantal jaren heb gedaan. Vanwege deze passie heb ik zelfs al een item geschreven over mijn favoriete coffee brand Bocca Roasters. Op deze manier zet ik al mijn passies en levenservaringen in om dit avontuur met Level40 aan te gaan en hopelijk tot een groot succes te maken.

 

Hulp

Met jouw hulp kan Level40 een stuk sneller groeien! Met één druk op de social media knoppen kan je mijn artikeltjes makkelijk met anderen delen. Zit er een leuk artikel bij of vind je deze pagina echt wat voor je broer, je zus, je collega of gewoon iedereen in je contacten van whatsapp ;-) deel deel deel! Of laat gezellig een comment achter, dat is altijd leuk om te lezen.

 

Super Bedankt!

Ik wil graag al die dierbaren om mij heen bedanken voor hun steun, feedback en waardevolle tips&tricks. Zonder jullie was het mij niet gelukt om deze website binnen 1 maand op te bouwen tot wat het nu geworden is. Super bedankt nogmaals!

 

Dan rest mij alleen nog maar te zeggen...

Duik in Level40 met een bakkie koffie,  thee of een lekker glaasje wijn en geniet van alle leuke artikeltjes. Er is voor ieder wat wils. En we zijn nog lang niet klaar!!! DUS! Welkom bij Level40.nl!! 


xoxo

Lin 

 

PS Heb jij ook een leuk verhaal, een interessant beroep of een mooie hobby en wil jij ook een podium bij level40.nl stuur dan een berichtje naar info@level40.nl en wie weet sta jij hier binnenkort ook met een leuk artikel. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Jaidy
2 jaar geleden

Super!!🀩

Jenneke Brugman
2 jaar geleden

Super leuk Lin! Als eerste van ❀e gefeliciteerd met je verjaardag!πŸ₯³ Ik ga al je verhalen lezen en misschien heb ik ook wel een leuk onderwerp voor een leuk artikel. Heel veel succes met alles... ik weet zeker dat dit een succes gaat worden! Ik help je mee door te delen! 😘

Linda
2 jaar geleden

Leuk Jen ik hoor het wel van je! 😘

Shirley
2 jaar geleden

Zo’n gave site!! Mooi gestyled, but that’s what you are good at.... succes met alles Linnieeeeeeee topper xxx Swoelie

Miranda
2 jaar geleden

Leuk Lin, ziet er goed uit! Gefeliciteerd, welcome to the clubπŸ˜‰

Jacqueline Meyer
2 jaar geleden

Gefeliciteerd Linda! Elk jaar dat erbij komt wordt het leven mooier!
Een prima site
Succes πŸ‘πŸ₯‚πŸŒ·

Channie
2 jaar geleden

BBL! Ik hou niet van lezen maar jouw verhaaltjes lees ik met plezier! You go girl!!x

Carmen Donkersloot
2 jaar geleden

Lieve Lin,

Als eerst gefeliciteerd met je online magazine en welkom bij de club 😜
Super leuk!

Liefs Carmen

Monir
2 jaar geleden

Nice!! Goed bezig lin enne ik hou je in de gaten.... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ‘Œ

Petra De bruin
een jaar geleden

Leuk, net je site ontdekt, en klinkt goed!! Zelf 42 jaar; pin in mijn heup, gescheiden....dus weet niet maar misschien dat het me daarom gelijk aanspreekt! Ga je volgen op insta!!