Tosti ala Lin!

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 09:00

Sambal liefhebbers opgelet!

Ben jij een sambal liefhebber? Maak je borst dan maar nat! Deze tosti kan je op ieder moment van de dag wel maken. Hij is zo smaakvol, knapperig van buiten en romig en pittig van binnen. Als je een hap neemt dan bijt je in die heerlijke crunch. Al gauw proef je de heerlijke vulling die in je hele mond smelt... Wat een smaakexplosie! Het water loopt mij in de mond als ik er aan denk...

Gauw maken dus!

Wat heb je allemaal nodig voor deze tosti?

 

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood
  • Sambal Badjak
  • Philadelphia bieslook (roomkaas)
  • Kaas
  • Tosti ijzer

 

Naaaah dit is zo simpel! Ik hoef het bijna niet uit te leggen maar ik doe het toch ;-p

Je smeert op het ene broodje een lekkere laag sambal. Op het andere broodje een lekkere laag Philedelphia bieslook. Je legt er een plak kaas op of 2... Vouw de boterhammen op elkaar. En je doet 'm in het tosti ijzer, of je bakt 'm in  de pan. Mocht je voor de laatste optie kiezen dan nog even de buitenkantjes insmeren voor een extra lekker krokante crunch.

 

Wil je nog een stapje verder dan deze variatie?

Leg er nog een gebakken eitje op of stop er nog wat plakjes tomaat tussen... 

 

Ben jij absoluut geen kaasliefhebber, dat is balen! Volgende keer post ik iets zonder kaas. BELOOFD!

 

 

Vind je dit een leuk recept, deel dan deze pagina, of laat een berichtje achter in de comments. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete tosti is!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.