Tijd voor S.N.E.R.T.
Linda van Dijken
De ontmoeting
Het was een mooie zomerse dag tijdens het festival seizoen. Ik kwam deze vrolijke snuiter tegen, gewapend met een setje Scatch. Voor ik het wist stonden we over het publiek heen en weer een balletje te gooien. Ik nam deze taak héél serieus! Ik kroop als een malle over de vloer en duwde mensen weg als ik mis greep met als enige missie...
"Keep your eyes on the ball!!"
De tweede keer
Op een volgend festival kruisten onze paden weer met dit keer een ander ondeugend idee... Namelijk, backstage stiekem blikjes bier pikken van de crew en die nuttigen op de VIP. Een hilarische vriendschap was geboren! Maar helaas... Op festivalletjes zien we elkaar niet meer door o.a. Corona maar op social media blijven we zeker van elkaar op de hoogte!
Lekker grillen
Ik kan zijn insta pagina niet openen of het water loopt al in mijn mond. Voor zijn gezin, familie en vrienden grilled hij er lekker op los. Deze Master kleurt (net als ik) niet binnen de lijntjes en dat is te zien aan zijn passie voor koken en grillen. Zijn kookkunsten showt hij maar al te graag op zijn Instagram pagina. And we love it!!
Deze man verdient een groter podium!
Trots als een pauw dat hij mijn aanbod met beide handen aangreep. En iedereen ook hier op Level40 wil voorzien van zijn unieke recepten en smakelijke foto's!
Mag ik aan u voorstellen:
Sebastiaan aka Haarlems Dutch Grill Master!!!
13 dec. 2020 11:00
25 nov. 2020 16:30
9 okt. 2020 12:00
Een aantal Indische kookboeken mogen aan mijn collectie dan ook niet ontbreken. Het kookboek waar dit recept uit komt is niet zo maar een kookboek. Deze heb ik namelijk via marktplaats op de kop getikt en stamt uit 1979. Dat is toch best al een oudje!
4 okt. 2020 00:00
Wat kan ik genieten van een heerlijk smaakvolle sambal met voldoende pit. Niet van die liflaf sambal maar ook weer niet te pittig. Gewoon lekker smaakvol. Heerlijk voor door de pasta. Lekker door de nasi of gewoon als tussendoortje op een maiswafel met pindakaas. Zo heeft iedereen vast wel zijn eigen voorkeursgerecht om een lekkere lepel sambal op te kwakken. Ik ben wel een echte liefhebber van gebakken sambal.