#21 Bijwerken

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 21:45

Oepsiedoepsie!!! Ik had vanaf vrijdag al niet het dagboek bij gehouden dus ik heb zojuist mijn hersenen gekraakt om alles weer te herinneren van afgelopen weekend! Een weekend vol leuke dingen maar ook zoooooo vermoeiend! Ik ben sinds vandaag eindelijk weer een beetje de oude. Zo een val op je rug helpt ook niet mee want als je zo een spierpijn hebt dan kom je amper vooruit. Elke beweging doet pijn. Maar gelukkig is het al weer over!

 

Vandaag heb ik ook niet zo veel uitgespookt, ik leidt een saai leven op het moment. Ik zoek graag de stilte op en ben aan het mediteren via de filmpjes van Headspace op Netflix. Ik moet echt toegeven dat het een aanrader is! Ik was helemaal niet van het mediteren maar WAUW! wat voel ik me fijn daarna! Ik ga echt helemaal op in het moment en dat is precies waar je moet zijn, in het moment.

 

Ik vind het fascinerend en ben echt op een zoektocht met mezelf in spiritualiteit en helemaal in jezelf gekeerd om zo een beter en bewuster mens te worden voor mezelf. Het klinkt allemaal zweverig en er berust een taboe op maar ik wil hier de juiste balans in vinden. Zin in! Me time! 

 

Met Jaidy een fotoshoot gedaan vandaag voor het merk Case Logic. Hier ga ik morgen een flinke blog over schrijven in opdracht van, Ik had stiekem gehoopt dat ik het al af zou hebben maar het was te gezellig afgelopen weekend. En soms moet je het leven nemen zoals het komt! 

 

Tot morgen!

XoXo Lin


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.