#17 18 19 Weekender!!!

Gepubliceerd op 14 februari 2021 om 21:15

Poeh! Dat was me het weekendje wel! Op vrijdag moesten we natuurlijk het ijs op. Zodra Jaidy uit school kwam een warme prak gegeten en hup goan!! 

 

We hadden afgesproken op de Poel. Schaatsjes aan, shot (lees 2) Jagermeister erin en schaatsen maar! Maar hel! Wat een stevige wind! Brrrrr!!! Er lag behoorlijk wat sneeuw op het ijs en het ijs was niet vlak. Oppassen geblazen dus, want met mijn nieuwe heupje vallen zag ik niet zo zitten. Het was een klein rondje het was echt wel heel kous en de zon ging ook bijna onder. Op het laatste kleine sprintje ging ik onderuit, AUW! 

 

We besloten naar vrienden te gaan, we moesten wel opschieten want we moeten natuurlijk nog rekening houden met de avondklok. O jaaa! Dat vergeet ik steeds. Even wat Indiaas halen want we waren behoorlijk onderkoeli. ;-) Flessen wijn werden ingeslagen en nog wat extra Jagermeister.  De wijntjes vloeiden heerlijk, de sjoelbak kwam op tafel en wij wilden niet naar huis! Nou dan blijven jullie toch logeren... OKAAAAAYYYYY!!! Nou dat heb ik geweten! 

 

Zaterdag was ik zooooo brak maar ik wilde zo graag nog even het ijs op. Het was prachtig weer! ik heb mezelf bij elkaar geschraapt en Jaidy had en kinderfeestje waar ze ook gingen schaatsen. Ik heb een rondje poel gedaan en tegen de tijd dat ik daar klaar mee was appte Jaidy dat ze ook het ijs op gingen maar ergens anders. Om nog even samen met haar te schaatsten ben ik op de fiets gestapt en heb ik mij gezellig bij het kinderfeestje gevoegd. Altijd gezellig met Lina haar partijtje want ze heeft een moeder en maar liefst twee vaders die altijd de boel op stelten weten te zetten. Maar tegen half vijf ging de zon al achter de huizen en werd het koud. Klaar om naar huis te gaan. 

 

Eenmaal thuis gekomen kon ik geen boe of bah meer zeggen. De val van gister hakte er in en mijn hele rug was pijnlijk van de spierpijn van het opvangen van de klap. Je raadt het al... Dag twee (zondag) was het helemaal ellende. Ik kon me amper bewegen van de spierpijn. Ik heb het schaatsten gelaten voor wat het was en mezelf als een kneusje terug getrokken op de bank. Jaidy is nog wel lekker gaan schaatsen de bikkel! 

 

Het weer gaf al aan dat het weer flink zou gaan dooien... het waren 2 fantastische dagen! Vooral de zaterdag was echt een feestje zeker na al die maanden lockdown was het zo leuk om weer een hoop bekenden tegen te komen. Dit hadden we allemaal gewoon even nodig een oppepper! 

 

Oooooh en o ja! Het was Valentijnsdag. Geen geheime liefdes... Hoe verrassend!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.