#16 Rondje Amsterdam

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 23:00

Toen ik vanmorgen op mijn fiets stapte had ik niet het idee dat ik 32 km zou gaan fietsen deze dag. Poeh! 

 

Ik had een afspraak in Amsterdam Zuid. Lekker op het fietsje langs de Amstel leek mij een mooie route nu met al dat sneeuw. En ja het was echt een heerlijk stuk fietsen. Volop zon en alles wit. Van practige ijssculpturen langs de Amstel wat om het riet was gaan vriezen tot de mooie woningen bedekt onder een wit pak sneeuw die af stak tegen een hemelsblauwe lucht en de zon die het kersje op de taart was. 

 

Hier en daar even stoppen om te genieten van het uitzicht en weer door! Het was lang geleden dat ik via de Amstel naar Amsterdam was gefietst. Negen jaar geleden woonde ik nog samen met Jaidy aan de Kribbestraat. Misschien toch wel een beetje spijt dat ik daar weg ben gegaan... 

 

Enfin! bij mijn afspraak geweest, flitsbezoekje om vervolgens weer op mijn fiets te stappen via de Rai naar de Zuidas en zo via het prachtig mooie witte besneeuwde bos naar huis. Zadelpijn, bevroren tenen en mega honger toen ik thuis kwam maar wel met een onwijs voldaan gevoel dat ik gewoon effe 32 kilometers had weggetrapt! Woooohoooooo!!!

 

Snel een bord spaghetti naar binnen gewerkt en daarna rozig op de bank wachtend tot Jaidy uit school kwam.  Maar ze kwam niet, ze bleef bij een vriendinnetje spelen. Joe doei!!!

 

Tot morgen.

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.