#15 Taart en schaatsen

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 22:30

Het was weer woensdag vandaag! En vanwege het heugelijke nieuws dat Jaidy de HAVO gaat doen kwamen opa en oma gezellig een taartje eten. En niet alleen een taartje eten maar ze bleven ook gezellig mee lunchen.

 

Ooo wat een vrieskou en zouden we kunnen schaatsen dit weekend? Dat is de vraag die ons bezig houdt... Toch maar even voor de zekerheid onze schaatsen slijpen. Eenmaal aangekomen in de berging de schaatsen van Jaidy in geen velden en wegen te bekennen. Maar te bedenken wanneer we voor het laatst geschaatst hebben zouden ze toch allang niet meer passen. Haha! Dan maar even koekeloeren op Marktplaats en ja hoor! Hier vlakbij een paar kunstschaatsen kunnen scoren voor een prikkie. 

 

Mijn schaatsen zijn in ieder geval naar de slijper gebracht samen met mijn vader. Dat was zelfs nog even spannend want we kwamen amper de parkeerplaats af door al die sneeuw. Afleveringetje Blij dat ik glij! Een vrouwtje voor ons had mazzel die werd weggesleept door een knappe kerel met een grote zwarte truck.  Maar mijn vader is de beste!! Met zijn stuurwerk en het gas niet te hard in trappen heeft hij ons gered. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.