#14 school advies

Gepubliceerd op 9 februari 2021 om 23:00

Wat fijn!!! de scholen zijn weer open! Jaidy kon niet wachten om weer naar school te gaan vandaag. Ze sprong uit bed vanmorgen. Ze had haar kleren al klaar gelegd en had wat extra tijd uitgetrokken om te tutten. Ja wat dat betreft is het echt een meid! En wat voor één. Poeh! Daar krijgen we nog mee te stellen hoor later met vriendjes aan de deur. 

 

Voor mij ook wel weer even lekker een ochtend voor mezelf, doen waar ik zin in heb en op het gemakje. Vanmiddag alleen even een afspraak bij de huisarts voor mijn vijfjaarlijkse controle op baarmoederhalskanker. Altijd weer even spannend als die brief van het bevolkingsregister op je mat ligt. De allereerste keer was foute boel en hebben ze een stukje van mijn baarmoederhals weggehaald. We mogen dankbaar zijn met dit soort preventieve onderzoeken in Nederland. 

 

Het was een spannende middag, Jaidy kreeg haar definitieve advies door van de juf voor de middelbare school. HAVO it is!! Super trots! Ze was er zelf stil van. Geen CITO toetsen vanwege Corona dus geheel beoordeeld op de inzet van het thuiswerken de afgelopen weken. Ik vind het knap! En ik ben een hele trotse moeder! Was ik al ;-) Maar dit is wel een mooie prestatie. Dat gaan we vieren! Whoop Whoop!!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.