#13 IJsvrij

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 23:00

Wat keken alle ouders uit naar deze maandag! De kinderen weer naar school! Maar nee! Vanwege de sneeuwval met oog op veiligheid en fun mochten ze nog een extra dagje thuis blijven.

 

Jaidy was not amused! Ik zit al meer dan twee maanden thuis! Ik wil naar school! zei ze met een teleurstellende toon. Ik snap het schat, maar kijk hoe veel sneeuw er ligt, ga daar maar nog even een dagje van genieten. Naar school moet je nog heel lang. Tegen twaalf uur kwam ze haar bed pas uit. De teleurstelling zat echt diep...

 

Ik daarentegen was al vroeg uit de veren. Sinds ik allerlei spirituele boeken heb gelezen komt er beweging in mezelf. een inwaartse reis waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben er achter gekomen dat ik hoog sensitief ben en dat ik de energie van anderen oppik en daar zelf altijd heel druk en onrustig van kan worden. Ik vind het allemaal zo zweverig klinken maar hoe meer ik mij er in verdiep hoe logischer alles voor mijzelf word. Ik ben zoveel aan het ontdekken en ik vind het super interessant wat er allemaal op mijn pad komt tijdens dit proces.

 

Vanmiddag was het tijd voor een frisse neus, samen met Chan nog even een lekkere wandeling gemaakt door de sneeuw. Ze moest een boodschapje hebben en kwam op het idee om in de winkel nog even een schnapps te halen. Dit idee resulteerde in het feit dat we samen in een bushokje een shot (lees 2) Jagermeister hebben genomen. We gierden het uit van het lachen. We wilden het stiekem doen, maar waarom? We zijn immers al de veertig gepasseerd. O heerlijk om weer even zo lekker ondeugend te zijn. Zo zie je maar dat het kind in jezelf eigenlijk nooit verdwijnt. En met die gedachte zie ik de toekomst blij tegemoet.

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.