#12 Sneeuwpret!

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 19:45

Zooooooo! Dat was een leuke dag! Koud, maar leuk! 

 

Er was in deze regio in jaren niet zoveel sneeuw gevallen als vandaag, en het blijft ook maar door sneeuwen. Op sommige plekken zak je tot halverwege je kuiten in de sneeuw. Love it!

 

In de ochtend ging de telefoon. Er was een groepsapp aangemaakt met als titel "sneeuwballengevecht"

Bij het lezen van het woordje glühwein was ik al om. Aanvang 14:00 uur top! Samen met mijn vriendin Chan en haar dochter Donna liepen we die kant op. De auto moesten we laten staan en op de fiets was niet te doen dus moonboots aan en lopen met die handel. Ik wist wel een short cut! NOT! Het was een half uur lopen uiteindelijk. Bevroren kwamen we aan. Mijn linkerhelft van mij gezicht was verdoofd. Na 2 minuten binnen begon er eindelijk weer een beetje bloed doorheen te stromen en gloeiden onze wangen. Een glaasje glühwein kregen we  direct bij binnenkomst al in onze handen gedrukt, Hmmmm!!!

 

Na het drinken van de glühwein en het eten van een apfelstrudel hijsen wij ons weer in ons warme kloffie om gezellig met z'n allen een rondje door de sneeuw te lopen. Ik had het ingenieuze idee om een GVO'tje mee te nemen (glühweintje voor onderweg) want dat is wel lekker warm.  

 

Als kinderen zo blij liepen wij met z'n allen een blokje om. Van sleetje rijden tot sneeuwengelen tot wat sneeuw gooien en een moordaanslag in de sneeuw (lees glüwein morsen) waren we het na een blokkie om wel weer door de kou en zijn we weer naar binnen gevlucht. Daar begon de ápres ski! Duitse slager muziek, schnapps, warme hapjes alles kwam voorbij!

 

Het was een heerlijke middag met vrienden... Bedankt lieve Dave, Daan en Felice! 

 

Nu met rode koontjes op de bank, de school is gesloten morgen dus ze mag wat langer opblijven... ;-)

 

Hoe was jou sneeuwpret vandaag?

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Danielle
8 maanden geleden

Was een heeerlijke middag ❄️ Maar die is nu “afgelopen” 😜