#11 Lui met een hoofdletter

Gepubliceerd op 6 februari 2021 om 23:00

Dat Jaidy lekker bij mij blijft dit weekend dat heb ik geweten hoor vanmorgen. Ultimate uitslaapdag had ze er van gemaakt. Ik denk dat ze pas na twaalf uur haar bed uit stapte. Ik heb gauw  wat boodschappen gedaan voordat de sneeuwstorn komt. Een grote pan soep mag niet ontbreken bij dit weer.

 

Toen ik thuis kwam was ze Jaidy eindelijk gedoucht. Na het koken van mijn grote pan heerlijk verse groentesoep ben ik op de bank geploft en heb mijn boek Liefdes roep van Hannah Cuppen uitgelezen. Weer een heel mooi boek met veel inzichten en handvaten. Deel één had ik een week of twee geleden gelezen Liefdes bang. Ook een aanrader. Deze boeken zijn spiritueel en geeft je inzicht in je eigen ik. Ik heb er veel aan gehad. Ik kijk met een hele andere blik en mijn ideeën om een boek te schrijven krijgt ineens een heel andere vorm. 

 

In de middag kregen we bezoek van een vriend. We hebben gezellig even wat spelletjes gedaan met Jaidy en gezellig bij gekletst en een wijntje gedronken toastjes en chippies gegeten, je kent het wel! Joepie de poepie!

 

Jaidy kreeg het in haar bol en begon haar werkstuk te maken over Marilyn Monroe. Ik loop er al weken op te hameren dat ze dat moet doen en ze vond de zaterdagavond een prima gelegenheid om dat te doen. Maar liefst drie hoofdstukken heeft ze zitten tikken. Dat kind is niet goed! ;-)

 

De wind stak op en de  sneeuw begon langzaam te komen, ldkker naar bedje om morgen wakker te worden in Winterwondeland...

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.