#10 Weersomstandigheden

Gepubliceerd op 5 februari 2021 om 21:30

Vanmorgen was ik al vrij vroeg wakker. Zeker al een uur voordat de wekker zou gaan voor Jaidy. Siem stond zachtjes voor de deur te miauwen en ik moest naar het toilet. Ik deed de deur open voor de poesjes en ging naar de wc. Eenmaal terug in bed trok ik Jaidy tegen mij aan wetend dat ze eind van de middag weer opgehaald zou worden door haar vader. 

 

Het wordt super koud dit weekend. Jaidy en ik slapen gezellig in één bed samen. Waarom zouden we dat niet doen? Het is gewoon fijn om naast elkaar te slapen. Er komt een tijd dat dit voorbij gaat. Maar voor zolang het nog duurt geniet ik er met volle teugen van. Zo ook dus vanmorgen. Ik was van plan er lekker vroeg uit te gaan. Ik was immers toch al wakker. Ze lag zo lief en vredig met haar knuffel waffie. Voor even weer lief en klein en niet de "stoere" puber die ze overdag is. Ik straalde al mijn liefde over haar uit in dit moment en met dit gevoel viel ik weer in een diepe slaap... 

 

Een uur later werden we weer wakker, meine gute die had ik niet verwacht. Ik vertelde Jaidy dat ik al een uur met haar aan het knuffelen was. Ze geloofde mij uiteraard niet. BUMMER!

 

Ik had mijn moeder aan de lijn, die vertelde mij dat ze op het nieuws waarschuwen voor het "slechte" weer aankomend weekend. Dat het misschien wel verstandig is als Jaidy thuis blijft aangezien ze wel even in de auto zit naar haar vader toe.  Zo gezegd zo gedaan haar vader geappt en gezegd dat veiligheid voorop staat. daar was hij het gelukkig mee eens. Mijn hart maakte een sprongetje!!! Ze blijft gezellg thuis dit weekend!!! Wiehoeoeoeoeoe!!!

 

Ze had op TikTok gezien dat iemand een drankje maakte met koffie, dat wilde Jaidy natuurlijk ook. Wil jij ook koffie mam? Ja hoor meis! 

Het duurde en het duurde... Ondertussen moest ik naar het toilet. Ik zat lekker te 'drukken" toen er op mijn deur werd geklopt. Mam...?; ik heb hier koffie voor je. Wat een luxe! een koffie als je zit te poepen! Ach ja waarom ook niet!?

 

De vrijmibo stond gepland in eerste instantie zonder Jaidy maar de helft van het gezin waar wij heen zouden gaan was blij verrast met de mededeling dat ze toch mee kwam. Kom je wel op tijd want je moet voor negen uur weer thuis zijn. O jaaaa! Helemaal vergeten haha! Nou kan je vertellen, het was een gezellige middag en we waren op het nippertje thuis!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.