#9 P.A. for a day

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 22:30

Ik was vandaag P.A. want één van mijn beste vriendinnen is geopereerd waardoor ze voorlopig even niet mag tillen. Niet handig als je een baby hebt en je man even weg moet voor een paar uurtjes. Linda en Jaidy to the rescue! 

 

Baby's zijn leuk! Ze kijken je altijd met van die grote ogen aan als je binnenkomt met een blik; wat kom jij doen??? Nou, kleine meid ik kom jou optillen als het nodig is want mama laat jou gewoon op de grond zitten, Ja! (waarom zeg ik dat dan altijd met zo een rare stem) En dan altijd die ja er nog achter... Rare bekken trekken en zo opgewekt mogelijk kijken waar je kramp van in je gelaat krijgt. Het blijft een hilarisch tafereel volwassenen en baby's.

 

De zon scheen volop! Heerlijk om even een rondje te lopen en een frisse neus te halen. Jaidy duwde de buggy met de kleine prinses erin die wuivend met haar handje rechtop in het wagentje zat. Mijn vriendin en ik genoten zo van het zonnetje! Ondertussen bespraken wij de ellende wat kleine ondernemers op dit moment ervaren en de gevolgen van de lockdown. Ik wil er liever niet teveel mee bezig zijn omdat er toch wel veel diversiteit van meningen is en zo een gesprek kan dan een hoop energie vreten. Maar gelukkig lagen wij zoals eigenlijk altijd wel op één lijn en zagen wij allebei ook juist de positieve kanten van alles in. Positive thinking! Maar kut is het... Nog even volhouden!

 

Ze moest nog een boodschapje van de Appie of ik even wilde rijden, tuurlijk! Ik kom zelf nooit bij de Appie ik ga altijd naar de Vomar. Mijn blik wendde zich naar een bonus vak met allemaal luxe versierde donuts. Ze waren zo mooi dat ik niet kon kiezen welke ik wilde. Ik eet nooit donuts maar deze zagen er zo fucking lekker uit! 

 

Toen ik thuis kwam scheen de zon nog steeds. Ik heb het raam open gezet in de slaapkamer en ben op bed gaan liggen met mijn bakkes vol in de zon! WAT ZALIG WAS DAT!!!! Summer is coming! Ik had gewoon blosjes na afloop. Love it!

 

Vanavond na het eten was het zo ver... Tijd voor een kop thee en die heerlijke donut. Check hier hoeveel ik er van heb genoten... 

 

So far... Een heerlijk dagje!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.