#8 Oppassen...

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 21:30

Al bijna 12 jaar lang passen mijn ouders elke woensdag op Jaidy. Het afgelopen jaar was het gewoon een gezellig samenzijn omdat ik zelf ook thuis was. Maar, die kleine wordt groot en de interesse om bij vriendinnen te "spelen" is tegenwoordig leuker dan een middagje hangen met Opa en Oma. Logisch uiteraard! 

 

Rond elf uur stonden ze op de stoep. Jaidy zou haar schoolwerk maken met een klasgenootje en daarna naar huis komen. Maar het duurde en het duurde... Mijn ouders en ik besloten om een film te kijken nadat we al wat koffie hadden gedronken en bij waren gekletst, Mijn moeder had nog wel een film tip. Ze had er over gehoord bij de Vijf uur show maar scheen wel een tranentrekkertje te zijn. Nou dat was het inderdaad!  Daar zaten wij dan, mijn vader en moeder en ik te grienen op woensdagmiddag bij een film. Het was een bijzonder tafereel. 

 

Misschien ben ik één van de weinigen die nu wel zo nauw contact heeft met haar ouders en ze gewoon mag knuffelen in tijden van deze crisis. Zo ja dan prijs ik mij een gelukkig mens en vind ik het heel naar voor jou als je afstand moet bewaren. Het is en blijft onmenselijk. Ik geniet er nog maar even dubbel en dwars van want ze zullen vast niet meer elke woensdag komen nu Jaidy haar eigen gangetje gaat en geen "babysitters" meer nodig heeft en ik weer ga werken... Ik ben ze super dankbaar voor al die jaren dat ze mijn rots in de branding waren toen Jaidy nog klein was en ik altijd op ze kon rekenen als dat nodig was. Mijn ouders zijn echt The Bomb!!! 

 

Jaidy kwam uiteindelijk zeiknat aankakken en verdween niet veel later naar haar kamer... Ja! Echt een puber! Maar wel de allerliefste!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.