#7 dinsjesdag...

Gepubliceerd op 2 februari 2021 om 22:15

De dagen kabbelen voorbij... Jaidy was voor de lunch al klaar met school en zat de hele middag te Facetimen met vriendinnen. Ze heeft een record gebroken van 6 uur vertelde ze enthousiast. Ondertussen spelen ze dan Fortnite of ruimen ze hun kamer op. het weer was er ook naar vandaag. Dus ik laat ze maar lekker keuvelen. 

 

Zelf werd ik wakker met een MEH gevoel. Het zoeken naar een nieuwe baan/stage en de wens voor mezelf te beginnen is een vervelende druk op je gemoedstoestand. Ik wist het vandaag gewoon even niet en kon dit gevoel accepteren en voor vandaag even lekker naast mij neer leggen. Ik hoef er ook niet 24/7 mee bezig te zijn. 

 

Ik bedacht me dat ik al 4 jaar "op zoek" ben naar mijn perfecte partner, als de zoektocht naar mijn perfecte baan ook zo lang gaat duren dan kan ik onderhand al met pensioen. Als je iets los laat komt het vanzelf wel naar je toe zeggen ze wel eens... Een kijkje op LinkedIn in de middag leverde mij een hele leuke vacature op waar ik direct op heb gesolliciteerd. Fingers crossed! 

 

Morgen krijgen we bezoek! Di papa en di mama!

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.