#5 Sunday Vibes

Gepubliceerd op 31 januari 2021 om 21:00

Jeetje wat was het koud vandaag!!! Jeetje wat was het gezellig vandaag en jeetje wat was het heerlijk op het strand vandaag!

 

Jaidy bleef bij onze vriendinnen slapen vannacht, als een ijspegel werd ik wakker. Het voelde alsof ik in de slaapkamer van Wim Hof sliep vannacht BRRRRR...

 

Ik was er vroeg uit, ik miste de warmte van Jaidy in mijn bed. Normaliter kruip ik dan nog even lekker tegen haar aan maar nu verlangde ik zo naar iets warms dat ik er al om 07:00 uur uit was voor een mega groot kop thee. Drie lagen kleding aan en een sjaal om mijn nek. 

 

Na verloop van tijd zag ik hoe lekker het buiten was en besloot mijn vriendinnen eens te bellen of ze zin hadden in een lekkere wandeling. De plannen waren gauw gemaakt en voor we het wisten zaten wij al in de auto richting Noordwijk. 

We waren het strand nog niet op of wij hadden al een heerlijke warme chocomel met slagroom in onze handen. Hmmmm!!!! Dit is genieten! Het was druk op het strand maar eigenlijk vond ik dat best wel heel aangenaam. Gewoon het feit dat je een hoop mensen om je heen hebt. Af en toe voel ik mij net Remi van alleen op de wereld. Het zonnetje scheen heerlijk en ondanks de kou was het zeer aangenaam op het strand. 

 

We fleurden er allemaal zo van op, we waren aan het zingen en gekke dansjes aan het doen gewoon om even te ontladen hoe fijn wij ons voelden. 

 

Na de wandeling ging er ook nog een patatje in en een frikandel van de snackbar A&P beter bekend onder de Noordwijkers als Anus en Penis. Na het voeren van de duiven en de meeuwen vonden we het wel welletjes en hadden we het inmiddels ook wel erg koud.

 

Nu zitten we heerlijk na te genieten op de bank en kijk ik nog even een afl van Fauda op Netflix. Goeie serie! En daarna lieve mensen... Daarna duiken wij lekker ons bed in! Onder een dubbele deken want het is nog steeds super super koud!

 

Op schaal van brrrrr tot brrrrr is het BBBBBRRRRRRRRRRRRR

 

Tot morgen!

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.