#4 zaterdag dingen...

Gepubliceerd op 30 januari 2021 om 20:45

Man man man wat is het koud buiten vandaag! Ik had gewoon brain freeze op de fiets! Niet te doen!

 

Vanmorgen was ik er al vroeg uit en heb ik eindelijk mijn eerste bladzijde geschreven van mijn boek. Ik was er al heel lang in gedahten mee bezig om te gaan schrijven. Vandaag was het dan zo ver. Super spannend!

De cursus Time management die ik gister heb gedaan online heeft ook gelijk zijn vruchten afgeworpen. Mijn tafel waar ik aan werk heb ik van te voren eerst spik en span gemaakt en zo in de ochtend gelijk aan de slag is heerlijk! Dat hou ik er voorlopig even lekker in! 

Die kleine daarentegen kwam pas om 11 uur haar bed uit gerold. Heerlijk toch! daar zijn de zaterdagen voor, zeker als het zo koud als vandaag is.  Chillen staat er op het programma! Dat hebben we ten volste gedaan.

 

Jaidy wilde nepnagels op, dat doet ze wel vaker. Ze doet zelf haar ene hand maar haar andere hand moet ik altijd doen. Gelukkig heb ik in een ver verleden mijn diploma's gehaald voor nagelstyliste. We zaten alleen een beetje ongemakkelijk op de bank met het potje lijm en de die nageltjes... Pink en ringvinger gingen perfect alleen middelvinger had ik per ongeluk scheef opgeplakt. Tranen!!! Ja krijg zo een pokke ding er maar eens van af! Dat is bijna onmogelijk! 

 

Aan het einde van de middag zijn we op de fiets gestapt naar onze vriendinnen om daar gezellig even bij te kletsen en mee te eten en heel veel theetjes te drinken. Er waren nog meer meisjes op bezoek ik had beter wat oordopjes in kunnen doen, wat een gegil! Ik ben daar niet zo voor gemaakt. Blij was ik dam ook dat ik weer op mijn fietsje naar huis ging en mag genieten van de rust. 

 

Ik zal Jaidy morgen wel weer uitgeput thuis krijgen. Maar dat geeft niet want dan kruipt ze vast wel weer lekker tegen mij aan onder een dekentje op de bank.

 

Ik kijk er nu al naar uit...

 

O ja en haar nagel is uiteindelijk nog goed gekomen, die bikkel heeft 'm er afgekregen en ik mocht  de nagel alsnog op plakken. Wel recht hé mama! Goed concentreren, Ja mam! Zei ik tegen Jaidy ;-p

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.