#3 chaoot!!!

Gepubliceerd op 29 januari 2021 om 21:45

Soms heb je van die dagen dan reist je energie de pan uit! Vandaag was er zo ééntje... Duizend en één ideeën komen in je op en zin om alles tegelijk aan te pakken maar ondertussen zo druk in je hoofd dat er nergens wat van terecht komt. Van het één kwam het ander en van dat ander kwam het één. Desalniettemin had ik een fantastisch leuke dag omdat ik enorm veel plezier heb gehad in het maken van een filmpje. Ik zat in een heerlijke flow en liet alle energie door mijn lijf stromen. Morgen kan het zo maar weer anders zijn, en heb ik misschien wel een baal dag. Ik ga er niet van uit hoor maar dat denk ik altijd wel... Dan is het nog meer genieten van de heerlijke state of mind waar je dan op dat moment in zit.

 

Jaidy heb ik amper gezien vandaag. Die was ook druk met van alles en nog wat. Wat dat betreft lijkt ze wel op haar moeder. Lekker ondernemend en altijd druk met van alles. Het besef dat ze thuis was kwam door de chocola die ineens op was... ;-)

 

Inmiddels zit ik al weer de hele dag schermen te staren en kijk ik onderhand scheel, zelfs mijn leesbrilletje werkt niet meer. Tijd om alles dicht te klappen en lekker vroeg de oogjes te sluiten. Happy Freaky Friday y'all!!!

 

Tot morgen...

 

XoXo Lin


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.