Archief verhaal Valentijnsdag

valentijn

Archief I am One of the guys

Valentine oh Valentine!

14 februari

 

O nee he! Valentijnsdag!!! Bleeeeeegh! Loop jij ook het liefst met een hele grote boog om deze dag heen? En vermijdt jij social media om al die zoetsappige "I love you to the moon and back" qoutes van al die stelletjes niet te hoeven lezen? Iedereen weet toch allang dat jullie gelukkig zijn , dus zolang je geen huwelijksaanzoek op de Eiffel toren te melden hebt, doe het dan maar niet!

 

Er is wel een goede reden om deze dag gewoon lekker te vermijden... 

 

Er zijn van die types die al wekenlang hintjes geven aan hun partner dat het bijna Valentijnsdag is. Why? Je hebt toch al een relatie? Waarom wil je alleen maar meer, meer, meer??? En als je partner dan met niks op de proppen komt zit je chagrijnig op de bank All you need is love te kijken omdat jouw verwachtingen weer eens veel te hoog waren. En dan de rest van de avond ruzie omdat je onzeker bent of hij wel genoeg van je houdt... Tijdverspilling!

 

Nou sorry hoor maar als dit Valentijnsdag inhoudt, dan wordt dit pietendiscussie 2.0 Dit heeft toch helemaal niks meer met echte liefde te maken. Zodra ik mijn privé mail open word ik overspoeld met aanbiedingen voor Valentijnsdag. Dus om nog even olie op het vuur te gooien, als je partner zegt het vergeten te zijn om een cadeautje voor jou te kopen, nou geloof mij, in elk reclame blok word je a;l weken van te voren aan deze dag herinnert. En ik weet niet of je weet hoeveel reclame blokken er tegenwoordig voorbij komen, maar zelfs als je begint te zappen is het zo op elkaar afgestemd dat er op elke zender tegelijk reclame is. Dus dat dagje spa had hij allang voor jou tijdens die reclame kunnen boeken, zodra het voorbij kwam. Just saying… 

 

De commercie speelt meedogenloos op je gevoel in om het perfecte plaatje te schetsen hoe Valentijnsdag eruit hoort te zien. Misschien moeten ze eens reclame maken, dat als we zo doorgaan met onzin te blijven kopen hoe de wereld er over een paar jaar uit ziet. Maar ja, dat levert natuurlijk geen geld op... Mensen moeten eens gaan beseffen dat de perfecte wereld die zij voor zichzelf willen creëren met zoveel mogelijk spullen ten koste gaat van de echte mooie wereld. 

 

Al die verpakkingen om al die cadeaus, als het van plastic is breng het dan maar gelijk linea recta naar de zee… Ik kon wekenlang mijn oud papier niet eens weggooien omdat constant die recycle bak vol zat met inpakpapier van Sinterklaas en Kerstmis. Weet je wat nog erger is, krijg je een cadeautje in een mega mooie verpakking, pak je het uit is het echt een schijt cadeau... Had je beter de verpakking kunnen houden. Nee echt! Dat gebeurt! DRAMA!! 

 

Kerst is nog maar net 8 weken voorbij en als je geluk hebt ben je in die tussentijd ook nog eens jarig geweest. Nou dan zal je partner blij zijn als er nu weer een cadeautje voor jou gekocht moet worden. Je zal er spierpijn van krijgen van al dat uitpakken. Tip! Vermijd een Waterman of Vissen, dat kost je een godsvermogen tussen Kerst en Valentijnsdag. 

 

Kom op mensen, we hoeven elkaar toch niet nog meer spullen te geven om zo de liefde aan elkaar te "bewijzen".  Waar zijn de ontbijtjes op bed en de handgeschreven gedichtjes gebleven? Als jouw partner dit voor je doet, echt dat is een KEEPER!!! Het zit ''m echt in de kleine (dagelijkse) dingen. Dan heb jij toch allang geen Valentijnsdag nodig.  En als je tips nodig hebt, stuur mij een berichtje dan help ik je graag op weg met alle liefde!!! 

 

Spread the love! Not the waste! 

 

Wishing you a happy Valentines day!!

 

Lots of love,

Linda


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.