Level UP!

Gepubliceerd op 3 oktober 2021 om 15:45

Een jaar geleden lag ik nog behoorlijk in de kreukels. Ik zat al een jaar in de ziektewet, zou ik ooit nog volledig herstellen van die heup operatie? Was ik voor de zoveelste keer weer eens gedumpt, Corona die ons binnen hield en weinig perspectief gaf op een nieuwe baan...

één bak ellende zou je zeggen!

Level40 kept me alive! Of was het toch wat anders...

Dat zachte stemmetje...

De hele ochtend loop ik al te bedenken wat nou de insteek zou moeten zijn van deze blog en de boodschap die ik erin kwijt wil. Mijn hoofd wordt 1 groot chaotisch kippenhok met kakelende versies van mezelf die allemaal iets willen zeggen wat ze hebben geleerd het afgelopen jaar. Ik laat ze allemaal maar even ratelen totdat het ineens stil is en ik een zacht stemmetje hoor zeggen; Laat al je ego's los en vertel gewoon vanuit je hart. 

 

Ik zocht afleiding, een uitdaging en contact met mensen. Mijn creativiteit moest ik ergens kwijt en ik wilde er gewoon toe doen. Gezien worden, gehoord worden, mijn positiviteit uitdragen en mensen in het zonnetje zetten door hun werk of passie te delen. Oftewel blije content maken voor iedereen.  Ik schreef me in voor een bloggers event waar zoveel informatie op mij af kwam, zo veel zelfs dat ik dacht waar begin ik aan! Maar mijn levensstijl is vooral niet denken gewoon doen! Een eigenschap die ik iedereen kan aanraden want je kan je koers altijd veranderen, niets is voor altijd en jij staat aan het roer.  Ik bouwde de website op gevoel en begon aan het avontuur... 

 

Ik wist dat een vriendinnetje van mij een super leuk huisje had dus ik vroeg haar of ik een blog over haar woning mocht schrijven. Zelf is ze erg actief op Instagram met haar huis dus een win win situatie. Wat was dat leuk om te doen! Schrijven over iemand anders geeft zoveel meer voldoening dan alleen maar over je eigen ervaringen schrijven. Dat deed me beseffen dat ik schrijven over mezelf steeds minder leuk begon te vinden. Het enthousiasme en de waardering voor dit stuk deden mij zo goed! Dat kan je jezelf niet geven. De samenwerking met De Beautycoach was ook enorm leuk om te doen totdat die lockdown weer kwam en ze haar zaak voor onbepaalde tijd moest sluiten. Wat een tegenvaller... We konden gewoon niet zoveel in deze tijd.  In ieder geval alle ideeën die ik had vielen in het water. Als ik ergens niet tegen kan is het een druk, druk om iets te moeten schrijven terwijl er eigenlijk niks leuks was om over te schrijven. Dan wordt de frustratie alleen maar groter en groter en dan is de lol er vanaf... 

 

Weer een afwijzing...

In the mean while was mijn liefdesleven ook een aandachtspuntje maar bleef ik tegen dezelfde muren aan lopen en was ik daar ondertussen zo ontzettend klaar mee. Waar ligt het toch aan? Ik ben toch leuk, lief. zorgzaam en grappig en als ik voor iemand ga dan ben ik zo trouw als een hond. Wat is er toch mis met mij? Wat valt er niet van mij te houden? Na weer een afwijzing is het klaar en begint mijn zoektocht naar binnen. Ik verslind het ene boek na het andere van Hotel Hartzeer tot Liefdesbang waarin vooral spiritualiteit een leidraad is in al die boeken. Susan Smit de schrijver van Hotel Hartzeer is een belangrijke schakel geweest van mijn hele reis. Zo kwam ik op de podcast van Kukuru van Giel Beelen en vond ik hierin herkenning en kleine tools die mijn leven zachtjes begonnen om te buigen naar innerlijke rust, acceptatie en vertrouwen. Mijn mooiste cadeau aan mezelf om hierin te investeren en ik had er natuurlijk alle tijd voor. Mijn hoofd was een spons naar al deze informatie. Informatie die vooral de kennis geeft aan je bewustzijn, liefde, compassie, het universele en hoe mooi het leven kan zijn door alleen maar je eigen gedachten te managen. Wauw! Deze staat van bewustzijn gun ik echt iedereen. Het leven voelt zoveel makkelijker aan als je in die flow zit. En tuurlijk zijn er dagen dat het even tegenzit maar die dagen moet je juist omarmen want daar zit de sleutel naar verandering. Kijk het aan! Ga er dwars doorheen en voel het! Je komt er sterker uit dan dat je het probeert weg te stoppen. Dat kost je zoveel energie. 

 

Geef jij genoeg aandacht aan lichaam en geest?

Tijdens deze zoektocht was ik natuurlijk ook nog volop aan het revalideren. Ik werkte niet dus had alle tijd om alleen maar met mezelf aan de slag te gaan. Wat is het moeilijk om te bewegen als je pijn hebt. Maar draai dat eens even om.  Want dat geldt net zo voor je innerlijk als je van binnen pijn hebt beweeg je ook niet vrij. Maar je stopt het zo makkelijk weg door op te gaan je automatische piloot aan te zetten en op te gaan in de maatschappij en de orde van de dag. Druk je wel eens op pauze en kijk je om je heen? Wil je hier wel zijn? Voel je je gelukkig? Geeft deze baan voldoening? Wat wil jij voor jezelf?? 

 

Al deze vragen heb ik mezelf kunnen stellen en dat duurt echt wel even voordat je alle antwoorden hebt. Maar soms moet je ook gewoon dingen doen om er achter te komen of het het juiste is of niet. Weet dat je altijd een keuze hebt. Net zoals ik de keuze heb gemaakt om Level40 te beginnen en nu de keuze maak om te stoppen. Inmiddels liep ik zonder pijn! Ik sprong mijn bed uit en begon in de ochtend bij zonsopgang te wandelen. Wat een magisch moment van de dag is dat. Ik wandelde en wandelde en de kracht in mijn benen kwam terug. Ik begon weer spiermassa te kweken en de pijn verdween. De zon... Ik heb niet voor niets die tattoo laten zetten op mijn armen. Voor mij heeft het heel veel betekenis en ben ik er trots op dat ik dit heb vastgelegd op mijn lijf. Dat lijf wat zoveel heeft doorstaan! En sterker dan ooit is!

 

"De tranen prikken in mijn ogen van dankbaarheid"

 

En kijk nu eens! Ik werk weer fulltime als Barista! De leukste baan die er bestaat! Datgeen waarvan ik dacht dat ik dat nooit meer zou kunnen doen. En nu sta ik te stralen achter die koffiemachine alsof ik de jackpot heb gewonnen! De tranen prikken in mijn ogen van dankbaarheid. Intens zielsgelukkig ben ik! Ik spring vroeg in de ochtend mijn bed uit om voor al die mensen een koffietje te mogen zetten. 

Ik sta daar zo op mijn plek! Dit is wat ik wil! Gezien worden, gehoord worden, mijn positiviteit uitdragen en mensen in het zonnetje zetten door ze even een complimentje te geven of te attenderen dat hun kleding niet goed ziet voordat ze die afspraak in gaan.

Zo simpel een koffietje maken, maar die koffie tovert bij iedereen een lach op hun gezicht en dat lieve mensen...

Dat is voor mij waar het allemaal om draait! 

 

 

"En nu is het klaar en gaan we het anders doen"

 

Inmiddels heb ik de liefde van mijn leven gevonden en je zal het niet geloven maar die liefde dat ben ik zelf. Er kan niemand meer van mij houden dan ik van mezelf hou en sterker nog niemand kan die liefde van mij ontnemen. Hoe erg mijn hart een jaar geleden in de kreukels lag zo warm en gloeiend en stralend is hij nu. Je kan wel zeggen dat mijn les van afgelopen jaar is dat je in jezelf moet investeren. Alle antwoorden zijn er al. Je moet alleen even tegen die ene muur aan lopen die zegt "En nu is het klaar en gaan we het anders doen! En natuurlijk verlang ik naar die ene persoon met wie ik deze liefde kan delen maar ik voel me op het moment completer dan ooit en als hij komt dan sta ik hier in de deuropening met open armen op hem te wachten... Of ergens anders mag ook hoor... Ben niet zo moeilijk ;-)

 

Time for level 41!!!!

 

Mijn dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie avontuur! En ik ben niet uit zicht ik blijf natuurlijk nog steeds stories maken op mijn instagram! Woohoo!!! 

 

Love you all!

 

XoXo Lin

 

 

***THE END***

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Pa
15 dagen geleden

Die liefde van jou wordt gevoed, ik hoop en bid dat je die bron kan vinden. Dan hoef je het niet alleen te doen, xxx

Tan
15 dagen geleden

Lieve Lin, jij ademt hartjes in en kusjes uit. ♡ ♡ ♡